HomeReceptyPlný jabĺk a skvelej chuti - pripravte si tento úžasný koláč!

Plný jabĺk a skvelej chuti – pripravte si tento úžasný koláč!

Hľadáte inšpiráciu na chutnú jablkovú dobrotu? Potom ste na správnom mieste! Dnes si spoločne pripravíme jemný kysnutý jablkový koláč s tou najjemnejšou chuťou, ktorý prevonia celý váš domov! Vďaka priloženému fotografickému receptu je príprava tejto pochúťky veľmi jednoduchá!

Už sa vám začínajú zbiehať slinky? Poďme si spoločne pripraviť tento lahodný jablkový koláč s tou najjemnejšou chuťou, ktorý prevonia celý váš domov!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchařka.

Ak máte chuť na ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tento dezert s Nutellou!

Rozinkový jablkový koláč:

Čo budeme potrebovať:

  • 250 ml mlieka.
  • 10 g droždia.
  • 4 polievkové lyžice cukru.
  • 2 vajcia.
  • pol čajovej lyžičky soli.
  • 450 g hladkej múky.
  • 100 g rozpusteného masla.
  • 3 ks jabĺk.
  • Ako pokračujeme:

    1.Zmiešajte mlieko, droždie a cukor.Zmiešame a necháme 15 minút odpočívať pod utierkou.

    2.Potom pridajte vajcia a soľ.Opäť premiešajte.

    3.Teraz pridajte múku a maslo.Vypracujeme pekné hladké cesto a necháme ho pod pokrievkou kysnúť 40 minút.

    4.Potom cesto navrstvite do vopred vymastenej sklenenej formy.Opäť ho nechajte 20 minút odpočívať.

    5.Teraz nakrájané jablká jednoducho poukladajte na seba.

    6.Navrch nastrúhajte maslo a posypte ho cukrom.

    7.Pečte pri teplote 180 stupňov približne 30 minút a je hotovo!

    Dobrú chuť!

    Podeľte sa o tento fantastický recept so svojimi priateľmi! Som si istý, že aj oni si na ňom pochutnajú! Môžete si tiež pozrieť 10+ receptov na jablkový koláč.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Či je potrebné na jeseň prekopávať záhony: skvelá správa, ale nie pre všetkých zeleninárov

    Jedným z večných sporov medzi dážďovkami a pestovateľmi zeleniny je, či je potrebné na jeseň po zbere úrody záhony prekopávať. Má zmysel...

    Prečo by sa alkoholické nápoje nemali zapíjať rajčinami: Pamätajte si to na celý život

    Občerstvenie s alkoholickými nápojmi a niektorými potravinami môže spôsobiť vážne poškodenie zdravia.Jednou z potravín, ktoré by sa rozhodne nemali konzumovať ako občerstvenie, sú...

    Horčičné kuracie rezne v chrumkavom trojobale – obed, ktorý si zamilujete.

    Tento recept na kuracie prsia v horčičnej marináde je vynikajúcou voľbou pre milovníkov šťavnatého a chutného mäsa. Marináda z horčice dodáva mäsu intenzívnu chuť,...

    Kedy zasiať ozimnú cibuľu: pestovateľom na dači sme povedali o osobitnostiach jesennej výsadby

    Niektorí záhradkári považujú za potrebné vysadiť okrem cesnaku pod zimou aj cibuľu. Výsadba zimnej cibule si však vyžaduje o niečo viac pozornosti. Okrem...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?