HomeReceptyOplatkový základ a nadýchaný krém navrchu - vyskúšajte tento úžasný dezert!

Oplatkový základ a nadýchaný krém navrchu – vyskúšajte tento úžasný dezert!

Chystáte sa na večierok alebo oslavu a chceli by ste niečo priniesť na stôl? Potom ste na správnom mieste! Dnes si pripravíme luxusnú krémovú tortu so sušienkami a čokoládovou polevou. Vďaka priloženému fotografickému receptu a video návodu bude príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá!

Už sa vám začínajú zbiehať slinky? Tak si nasaďte kuchársku čiapku, vezmite do rúk varič a poďme spolu pripraviť túto luxusnú krémovú tortu so sušienkami a čokoládovou polevou!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Ak máte chuť na ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tieto syrové palacinky!

Krémový koláč so sušienkami a čokoládovou polevou

Čo budeme potrebovať:

  • 200 g sušienok BEBE.
  • 150 ml uvarenej kávy.
  • 2 vajcia.
  • 200 g kryštálového cukru.
  • vrecko vanilkového pudingu.
  • 500 ml mlieka.
  • 200 g smotany na šľahanie.
  • 150 g zmäknutého masla.
  • 50 g kávy.
  • Ako pokračujeme:

    1. Namočte sušienky do kávy.

    2. Pripravte si formu a na dno položte namočené sušienky.

    3. Zmiešajte vajcia, cukor, puding a 100 ml mlieka. Dôkladne premiešajte.

    4. Mlieko začnite variť na miernom ohni. Do mlieka pridajte našu pudingovú zmes a stále miešajte.

    5. Keď krém odstavíte z plameňa, nechajte ho 30 minút odpočívať. Potom pridajte maslo a dôkladne ho zapracujte.

    6. Teraz pridajte šľahačku a opäť dôkladne zapracujte.

    7. Vzniknutý krém rozdeľte na 3 časti.

    8. Do jednej časti pridajte kávu.

    9. Teraz začneme skladať našu buchtu. Prvú časť krému natrite na sušienky BEBE a dôkladne ju uhlaďte.

    10. Na krém navrstvite sušienky BEBE.

    11. Kávový krém rozotrite na sušienky.

    12. Nasledujú opäť sušienky BEBE.

    13. Nakoniec na sušienky natrite poslednú časť nášho krému, potom našu buchtu vložte na hodinu do chladničky.

    14. Na záver stačí náš dezert pokvapkať rozpustenou čokoládou a je hotovo!


    Dobrú chuť!

    Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?