Napriek tomu, že boršč obsahuje rôzne zložky vo veľkom množstve, to nebráni tomu, aby polievka bola niekedy prekvapivo priemerná..
Preto by ste mali mať vždy na pamäti dôležité možnosti na zlepšenie chuti daného jedla..
O tom, aké triky vám pomôžu dosiahnuť to, čo chcete, porozprávala šéfkuchárka Yulia Arkhipova, odborníčka v oblasti varenia pre náš magazín.
Ako zlepšiť chuť boršču?
Pracujte na vývare
Ako sa ukázalo, najťažšie je pripraviť poriadny vývar.V tomto prípade je samotný boršč bohatý a aromatický.
Preto skúsení kuchári často používajú rôzne druhy mäsa na zlepšenie kvality boršču.
Minimálne zemiaky
Mnoho ľudí pridáva príliš veľa zemiakov a zabúda na to, že to „upcháva“ chuť.Skúste preto zaviesť menej zemiakov.
Nezabudnite na zeleň
Tento doplnok urobí polievku neuveriteľne chutnou.Môžete pridať klasické zelené – petržlen, kôpor, zelenú cibuľu.
Salo
Toto je najdôležitejší doplnok, vďaka ktorému bude boršč dokonalý.Produkt sa rozdrví spolu so strúčikmi cesnaku pomocou mažiara a pridá sa do hotového boršču.
Je skvelé mať tipy na vylepšenie chuti boršču, ale trochu by som ocenila vizuálne príklady alebo konkrétnejšie detaily o použití zeleniny a mäsa. Byť schopná si predstaviť proces by mi pomohlo lepšie pochopiť, ako sa časť týchto trikov používa v kuchyni. Inak, skvelý článok!