HomeReceptyObľúbený tvarohový zákusok a s kakaom: Jednoduchá a rýchla príprava!

Obľúbený tvarohový zákusok a s kakaom: Jednoduchá a rýchla príprava!

Pokiaľ patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov či kyslej smotany, potom ste tu správne! Dnes si spoločne prichystáme lahodný kakaovo-tvarohový dezert.Spojením tvarohu, smotany a tiež výborného cesta je jednoducho kúzelné! Dobre si teda tento recept uložte, nerobíte ho totiž naposledy.

Už sa vám zbiehajú sliny? Poďme si teda spoločne prichystať tento lahodný kakaovo-tvarohový dezert.

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Pokiaľ hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tento čučoriedkový koláč!

Výborný recept na kakaovo-tvarohová buchta:

Čo budeme potrebovať:

cesto:

  • 3 ks vajec.
  • 150 g práškového cukru.
  • 60 ml oleja.
  • 60 ml mlieka.
  • 150 g hladkej múky.
  • 1,5 lyžice kakaa.
  • 1,5 lyžičky prášku do pečiva.
  • štipka soli.
  • náplň:

  • 300 g mäkkého tvarohu.
  • 150 ml kyslej smotany.
  • 4 lyžice práškového cukru.
  • 1 vrecko vanilkového cukru.
  • 5 lyžíc oleja.
  • 2 ks vajec.
  • 25 g vanilkového pudingu (nevariť! len prášok).
  • Ako postupovať:

    1) Začneme náplňou.Všetky ingrediencie si zmiešame a všetko dôkladne premiešame až do podoby hladkého krému.

    2) Pokračujeme cestom.Žĺtky si vyšľaháme scukrom, mliekom a olejom.Vymiešame do hladka a potom pridáme kakao, prášok do pečiva, soľ a tiež múku.Opäť dôkladne premiešame až do podoby hladkého cesta.

    3) Ďalej si vyšľaháme bielky do tuha a po troškách začneme pridávať do cesta.

    4) Pripravíme si plech na pečenie, ktorý si vysypeme a vymažeme.Na plech umiestnime polovicu cesta, na cesto tvarohový krém a potom opäť cesto.

    5) Pečieme pri 180 stupňoch zhruba 45 minút.Po vychladnutí môžeme prizdobiť práškovým cukrom. .

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře