HomeReceptyObľúbený sýrový dezert nášho čitateľa: Bez pečenia!

Obľúbený sýrový dezert nášho čitateľa: Bez pečenia!

Dnešný recept na piškótový koláč s tvarohom, škoricou a tiež krémom , sme si požičali v našej facebookovej skupine Prima kuchárkaod našej čitateľky Pavly Mrázovej, za čo jej ďakujeme.O svoj obľúbený recept sa s nami môžete podeliť aj v tejto skupine.Stačí pridať peknú fotku so surovinami a postupom.Tento recept zaradíme do nášho časopisu receptov.Môžete sa tiež s nami a ostatnými čitateľmi tejto skupiny podeliť o to, čo máte dnes na obed alebo aké pohostenie pripravujete na narodeninovú oslavu.

Kombinácia tvarohu a piškót, ktoré sú navyše namočené v rume, je veľmi návyková a jedno sústo vás prenesie do ríše blaženosti.Oslovil vás tento dezert? Poďme si spoločne pripraviť tento lahodný nepečený piškótový koláč!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchařka.

Ak hľadáte ďalšie dobroty, určite vyskúšajte tento oplátkový koláč!

Lahodný recept na piškótové tortové kreácie:

Čo budeme potrebovať:

  • 250 g tvarohu.
  • 200 g ľubovníka.
  • 400 ml kyslej smotany.
  • 1 žĺtok.
  • cukor podľa chuti.
  • sušienky.
  • silnejšia káva.
  • troška rumu.
  • Ako pokračujeme:

    1.Začni zmiešaním tvarohu, žĺtka, lúhu, kyslej smotany a tiež tvarohu.Dôkladne premiešajte.

    2.Teraz si pripravíme klasickú tortovú formu, ktorú vyložíme potravinárskou fóliou.

    3.Na dno rozotrieme časť tvarohovej zmesi a následne piškóty.

    4.Medzitým si priprav kávu s rumom a cukrom (asi 4 kocky).Potom každú sušienku pokvapkajte kávou.

    5.Nasleduje opäť tvarohová zmes a piškóty s kávou.

    6.Tento postup opakujte, kým sa ingrediencie nespoja.Takto by nám mali vzniknúť približne 3-4 vrstvy.

    7.Potom už len vložíme do chladničky aspoň na noc.

    Menší tip

  • Dno tortovej formy musíte vystlať potravinárskou fóliou.Keď je koláč stuhnutý, jednoducho ho obráťte hore dnom.Aby ste nemuseli tortu pracne dolovať z formy.
  • Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Stačí zmiešať bravčové mäso s kyslou smotanou, cibuľou a za 10 minút máte pokrm ako lusk.

    Predstavujeme vám rýchly a jednoduchý recept na bravčové mäso s cibuľou a kyslou smotanou.Toto jedlo je ideálne na rýchly obed alebo večeru, keď nemáte...

    Bravčové kotlety baníkov: delikatesa, vďaka ktorej vás každý muž bude nosiť na rukách

    Bravčové kotlety Miner's so šampiňónmi, zeleninou a syrom je výdatné jedlo, ktoré spája klasickú chuť jemného bravčového mäsa s bohatou zmesou šampiňónov, zeleniny a...

    Čo pridať do upokojujúceho večerného nápoja: vymenované najlepšie možnosti

    Mnohí ľudia si večer radi doprajú tradičnú šálku čaju, ale je rozumné upustiť od klasických druhov. Čierny a zelený čaj na vás budú...

    Slivkový koláč s výborným krémom: treba vyskúšať!

    Ak patríte do skupiny milovníkov ovocných dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme lahodný slivkový koláč so slivkovým krémom...

    Nedávné komentáře