HomeReceptyOblátkový dezert s krémovým kakaovým krémom – BEZ PEČENIA!

Oblátkový dezert s krémovým kakaovým krémom – BEZ PEČENIA!

Oblátkový dezert skrémovým kakaovým krémom je originálny a chutný dezert, ktorý kombinuje chrumkavú chuť oblátok s jemným krémovým kakaovým krémom.Tento dezert je ideálny pre všetkých, ktorí majú oblátkové dezerty radi.Je hotový bez zapnutia rúry a prípravu zvládne úplne každý! Poďme na to!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Oblátkový dezert skrémovým kakaovým krémom

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 350 g oblátok.
  • Krém:

  • 500 ml mlieka.
  • 120 ml smotany na šľahanie.
  • 50 g cukru.
  • 40 g kukuričný škrob.
  • 40 g horké kakao.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Pripravte pozdĺžnu misu vyloženú fóliou a pokladajte do nej opätky pekne vedľa seba a za sebou.

    2. Krém: Do hrnca nalejte mlieko, prilejte smotanu na šľahanie, nasypte cukor, prisypte kukuričný škrob a ochuťte horkým kakaom – dobre metličkou premiešajte.Postavte hrniec na sporák a za stáleho miešania varte na miernom ohni do zhustnutia.

    3.Po uvarení výsledným horúcim krémom prelejte oplátky v mise, jemne pretrepte a po chvíli uložte na 4 hodiny do chladničky na stuhnutie.

    4.Po 4 hodinách vyberte dezert chladničky, sformy, sfólií a nakrájajte.

    5.Oblátkový dezert skrémovým kakaovým krémom podávajte sláskou, veľkou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Po prečítaní tohto receptu som si uvedomila, že tento dezert sice vyzerá chutne, ale cítim, že zlepšením by mohlo byť pridanie viac ovocia, aby celková chuť bola osviežujúcejšia. No určite sa pokúsim túto variantu vyskúšať a potom sa podelím so svojimi priateľmi!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?