HomeReceptyNepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom

Nepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom

Pokiaľ hľadáte rýchly a lahodný dezert, ktorý nevyžaduje pečenie, nepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom je presne to pravé.Tento dezert spája jemnú chuť banánov sbohatosťou krémového kondenzovaného mlieka a chrumkavosťou sušienok, čím vytvára neodolateľnú sladkú pochúťku.Pusťme sa do prípravy!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na sladké recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy.

Nepečený krémový banánový dezert so sušienkami a kondenzovaným mliekom

Čo budeme potrebovať:

  • 200 g maslovej sušienky.
  • 90 g rozpustené maslo.
  • Krém:

  • 3 banány +400 ml smotana na šľahanie 33%.
  • 200 ml mlieko.
  • 8 g agar-agar.
  • 150 g sladené kondenzované mlieko.
  • Ako budeme postupovať:

    1. Základ: Do nádobky od mixéra vložte rozlámané maslové sušienky, ktoré rozomeľte na jemný piesok, potom ich presypte do misy a prilejte rozpustené maslo – premiešajte.

    2.Výslednú 1/2 sušienkového základu nasypte do tortovej formy vyloženej tortovou fóliou, pekne rozotrite a uhlaďte.

    3.Do nádobky od mixéra vložte na kolieska nakrájané banány a zalejte smotanou na šľahanie 33% – rozmixujte do hladkej zmesi.

    4. Krem: Do hrnca nalejte mlieko, nasypte agar-agar a prilejte sladené kondenzované mlieko – premiešajte a za stáleho miešania varte na miernom ohni.Keď zmes privediete kvaru, odstavte ohňa a do zmesi vlejte vyšľahaný banán so smotanou – poriadne premiešajte.

    5.Získaný krém nalejte na sušienkový základ vo forme, pekne rozotrite a uhlaďte.

    6.Na záver dezert vyberte ztortové formy a odstráňte tortovú fóliu.Ozdobte-posypte druhú 1/2 sušienkového základu, ktorú pekne rozložte, uhlaďte a po chvíli uložte na 1 hodinu do chladničky na stuhnutie.

    Hotovo!

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Pripravte si tento skvelý vyprážaný karfiol v syrovom cestíčku!

    Ste fanúšikom zdravého jedla a radi miešate kombinácie chutí na nové spôsoby? Máme pre vás recept, ktorý spája zdravú a chutnú kuchyňu s rýchlou...

    Ako pripraviť zdravý nápoj z ohnivej: nie všetky ženy v domácnosti vedia

    Aj keď je ohnivá tráva autentický nápoj, pomerne nedávno si opäť získala popularitu.. Mnohí už túto rastlinu vyskúšali a ocenili jej jedinečný účinok...

    Najlepšie hnojivo pre uhorky v júli pre bohatú úrodu: mnohí letní obyvatelia ho zabúdajú aplikovať

    Ak chcete získať veľkú úrodu uhoriek, musia sa v júli naďalej kŕmiť..Hovoríme vám, ako kŕmiť uhorky v júli, aby ste zvýšili výnos.Ako kŕmiť...

    Keď mám doma dostatok jabĺk, vždy pripravím pre svoju rodinu tento strúhaný jablkový koláč

    Strúhaný jablkový koláč je klasikou medzi domácimi dezertmi.Spája jemné maslové cesto s jemne pošírovanými jablkami, škoricou a sladkosťou, ktorú ocení každý milovník tradičných dezertov.Tento...

    Nedávné komentáře