HomeReceptyNepečená piškótová dobrota plná smotany – Ideálny dezert k popoludňajšej káve!

Nepečená piškótová dobrota plná smotany – Ideálny dezert k popoludňajšej káve!

Hľadáte inšpiráciu čo popoludňajšej kávičke? Radi by ste niečo nepečené, krémové a snutellou? V tom prípade tu ste na správnom mieste! Dnes si spoločne prichystáme nepečené piškótové rezy sluxusným krémom a Nutellou! Vďaka priloženému foto receptu a video návodu je príprava tejto dobroty veľmi jednoduchá!

Oslovili sme vás touto dobrotou? Poďme si teda spoločne prichystať tento nepečený piškótový dezert slahodným krémom a Nutellou!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tieto syrové slimáky!

Výborný recept na piškótové rezy:

Čo budeme potrebovať:

  • dlhé piškóty.
  • mlieko (na piškóty).
  • 500 ml mlieka.
  • 2 ks vajec.
  • 60 g masla.
  • 50 g hladkej múky.
  • 250 g smotany na šľahanie.
  • 5 ml van.aróma.
  • nutella.
  • Ako postupovať:

    1) Vymiešame si vajcia, cukor a vaní.aróma.

    2) Pridáme múku a opäť dôkladne premiešame.

    3) Na miernom ohni si začneme variť mlieko zmaslom.

    4) Po chvíľke pridáme vaječnú zmes.

    5) Akonáhle nám krém zhustne, tak ho odstavíme a necháme vychladnúť.

    6) Vychladnutý krém si zmiešame s vyšľahanou smotanou a dôkladne premiešame.

    7) Pripravíme si formu, ktorú si vystelieme potravinárskou fóliou.

    8) Na dno nanesieme časť krému.

    9) Nasleduje vrstva piškótov, ktoré sme namočili v mlieku.

    10) Na piškóty rozotrieme opäť krém.

    11) Na krém navrstvíme nutellu.

    12) Nasleduje opäť vrstva piškótov.

    13) Na piškóty krém a na krém opäť nutellu.

    14) Teraz opäť vrstva piškótu a na vrch zvyšok nášho krému.

    15) Dezert potom umiestnime do chladničky aspoň na 2 hodiny.Po vybratí prizdobíme nutellou.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře