HomeReceptyNádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný krémový dezert.Táto mňamka vás osloví aj svojou jednoduchou a rýchlou prípravou.Je to ďalšia skvelá inšpirácia na knedlíkovú kávu.

Už sa vám zbiehajú slinky? Poďme si spoločne pripraviť tento fantastický tvarohový koláč!

Ak máte aj vy svoj obľúbený recept a chcete sa s nami oň podeliť, určite navštívte našu skupinu na Facebooku Prima kuchárka.

Ak máte chuť na ďalšie dobroty, potom určite vyskúšajte tieto syrové tyčinky!

Výborný recept na kocky smotanového syra:

Čo budeme potrebovať:

Cesto:

  • 4 polievkové lyžice polohrubej múky.
  • 4 žĺtky.
  • 1,5 PL masla.
  • 1,5 PL cukru.
  • 1 vrecúško prášku do pečiva.
  • 250 g bieleho jogurtu.
  • smotana:

  • 5 polievkových lyžíc tvarohu.
  • 4 vaječné bielky.
  • 2 polievkové lyžice cukru.
  • šťava z 1 citróna.
  • 1 PL mlieka.
  • Ako postupovať:

    1) Začnite zmiešaním múky s cukrom a tiež práškom do pečiva.Postupne pridáme jogurt, maslo a tiež žĺtky.Všetko dôkladne premiešajte.Vypracujeme pekné cesto, zabalíme ho do potravinovej fólie a dáme do chladničky asi na hodinu.

    2) Pokračujte krémom.Zmiešajte si tvaroh so scitronovou šťavou, mliekom a 2 lyžicami cukru.Premiešajte a opatrne pridajte sneh z bielkov.

    3) Cesto, ktoré sme vybrali z chladničky, rozdelíme na 2 polovice.Prvú časť položte na plech vystlaný papierom na pečenie.Na toto cesto natrieme krém.Rovnomerne ho rozotrieme a potom na krém položíme druhú časť cesta.

    4) Pečieme pri teplote 180 stupňov približne 35 minút.Po vybratí z rúry a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.Máme hotovo!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ďakujem za recept na tvarohový koláč! Myslím si však, že by bolo ešte zaujímavejšie pridať do krému nejaké ovocie, napríklad jahody, aby sa zvýraznila sviežosť dezertu.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?