HomeJedloNa výrobu borščového rubínu existujú tri triky, ktoré mnohé gazdinky robia nesprávne...

Na výrobu borščového rubínu existujú tri triky, ktoré mnohé gazdinky robia nesprávne pri jeho vyprážaní.

Aby mal boršč krásnu rubínovú farbu, musíte správne pripraviť vyprážanie..

Ako to urobiť, hovorí Julia Arkhipova, expertka na publikáciu siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárky a pekárky štvrtej kategórie.

Ako pripraviť vyprážanie na boršč

Po prvé, za žiadnych okolností nepridávajte repu do boršču na začiatku varenia, stratí farbu.

Po druhé, vyprážanie by sa nemalo dusiť, ale dusiť pod pokrievkou.

Cviklu nakrájanú na pásiky trocha orestujeme, pridáme vývar alebo vodu (aby cvikla nebola celá zakrytá) a dusíme pod pokrievkou na miernom ohni.Mrkvu a cibuľu restujte oddelene od cvikly.

Po tretie, je lepšie pridať paradajkovú pastu a cukor do pečenej repy, a nie priamo do boršču.

Už skôr odborník hovoril o nezvyčajnom spôsobe prípravy palaciniek.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Naozaj si myslíte, že pridávanie cukru do pečenej repy je správnejšie? Mala by som skúsiť tento trik, aj keď sa mi zdá trochu neobvyklý. Máte s tým nejaké osobné skúsenosti?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?