Aby mal boršč krásnu rubínovú farbu, musíte správne pripraviť vyprážanie..
Ako to urobiť, hovorí Julia Arkhipova, expertka na publikáciu siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárky a pekárky štvrtej kategórie.
Ako pripraviť vyprážanie na boršč
Po prvé, za žiadnych okolností nepridávajte repu do boršču na začiatku varenia, stratí farbu.
Po druhé, vyprážanie by sa nemalo dusiť, ale dusiť pod pokrievkou.
Cviklu nakrájanú na pásiky trocha orestujeme, pridáme vývar alebo vodu (aby cvikla nebola celá zakrytá) a dusíme pod pokrievkou na miernom ohni.Mrkvu a cibuľu restujte oddelene od cvikly.
Po tretie, je lepšie pridať paradajkovú pastu a cukor do pečenej repy, a nie priamo do boršču.
Už skôr odborník hovoril o nezvyčajnom spôsobe prípravy palaciniek.
Naozaj si myslíte, že pridávanie cukru do pečenej repy je správnejšie? Mala by som skúsiť tento trik, aj keď sa mi zdá trochu neobvyklý. Máte s tým nejaké osobné skúsenosti?