HomeReceptyMáte po ruke lístkové cesto? Tento nový recept na päťminútové občerstvenie je...

Máte po ruke lístkové cesto? Tento nový recept na päťminútové občerstvenie je pripravený.

Doprajte svojim chuťovým pohárikom kulinársky zážitok s týmto lahodným chrumkavým občerstvením z lístkového cesta.Tento recept spája bohatú chuť omáčky pesto, syrovej zmesi a paradajok zabalených v chrumkavom obale z lístkového cesta.Tento recept je ideálny ako rýchle predjedlo pre návštevu rodiny a priateľov.Vďaka priloženému receptu a fotografickému návodu si ho môžete pripraviť aj vy!

Lahodné chrumkavé občerstvenie z lístkového cesta

Čo budeme potrebovať:

Zložky.

  • 300 g lístkového cesta.
  • omáčka pesto – podľa chuti.
  • Zmiešajte:

  • 70 gramov syra.
  • čerstvá petržlenová vňať – podľa chuti.
  • 1 vajce.
  • 2 strúčiky cesnaku.
  • 1 čajová lyžička sušeného chmeľu Sunelli.
  • Iné:

  • 3 paradajky.
  • žĺtok – na potretie.
  • Ako postupujeme:

    1.Pripravíme si lístkové cesto tak, že ho poprášime trochou múky a pomocou valčeka ho jemne rozvaľkáme.

    2.Potom lístkové cesto vytvarujte do veľkých štvorcov alebo obdĺžnikov a položte ich na plech na pečenie, potom do stredu každého z nich lyžicou rozotrite omáčku pesto.

    3.Do misky nastrúhame syr, pridáme čerstvú nasekanú petržlenovú vňať, potom rozklepneme vajce a pridáme roztlačený cesnak.Ochutíme sušeným chmeľom Sunelli – dobre premiešame.

    4.Pomocou lyžice rozotrite pripravenú zmes na pesto, pekne rozotrite, potom navrstvite kolieska cherry paradajok a posypte strúhaným syrom.

    5.Konce cesta potrite rozšľahaným žĺtkom, aby boli krásne zlatisté.

    6.Pečieme ich v predhriatej rúre 15 – 20 minút pri teplote 180 °C.

    7.Po upečení ich podávajte sladké a s výbornou chuťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    VIDEO SPRIEVODCA:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Áno, veľmi praktický recept na päťminútové občerstvenie. Asi závisí od toho, či čakáte, že paradajky v lístkovom ceste zázraky spravia. Stačí, keď ich len „ozdobíte“.

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?