Namiesto jemne nasolených uhoriek sa gazdinkám ponúka varenie cukety.Recept je jednoduchý a úlohu zvládnete za 5 minút plus čas na prípravu..
Žiadna tepelná úprava, iba čerstvá zelenina, jednoduché suroviny a dostupné vitamíny..
Odborníčka nášho časopisu Yulia Arkhipova, pekárka štvrtej triedy, nám prezradila, ako variť jemne nasolenú cuketu.
Budete potrebovať:
Ako variť
1.Na tento recept sa hodí mladá cuketa.Musia sa umyť a nakrájať na tenké plátky, ako sú uhorky.
2.Nakrájajte cesnak a bylinky, zmiešajte ich so soľou.
3.Samostatne zmiešajte sójovú omáčku, ocot a med.
4.Vložte zeleninu do vrecka, potom pridajte dresing a zmes soli a cesnaku.
Potom je všetko jednoduché.Zviažte vrecko a silno pretrepte.
Necháme 10 minút postáť pri izbovej teplote a desiatu vložíme do chladničky.Dobrú chuť!