Vyskúšajte tento fantasticky jednoduchý a ľahký maslový krém, ktorý je ideálny pre všetky vaše dezerty.Len tromi ingredienciami vytvoríte krém, ktorý je tak dobre šľahaný, že bude ľahký ako pierko.Či už ho chcete použiť do tort, nepečených dezertov alebo len tak na zdobenie, tento krém sa stane vašim obľúbeným!
Čo budeme potrebovať:
Postup prípravy:
1) Šľahanie masla : Do misky dajte maslo.Pomocou ručného mixéra ho šľahajte asi 10 minút, kým maslo nezíska bielu farbu a nebude krásne nadýchané.
2) Pridanie kondenzovaného mlieka : Pomaly prilievajte kondenzované mlieko, pričom ďalej šľahajte, aby sa ingrediencie dokonale spojili.Ak máte radi iný variant, môžete použiť aj prevarené kondenzované mlieko.
3) Pridanie Nutelly : Na záver pridajte Nutellu (alebo akúkoľvek inú čokoládovú nátierku, ktorú máte radi) a znovu dôkladne zašľahajte, aby bol krém dokonale homogénny.
4) Dokončenie : Krém poriadne premiešajte špachtľou, aby ste zaistili, že všetky suroviny sú rovnomerne rozložené.
5) Použitie : Krém je teraz pripravený na použitie.Je vynikajúci na plnenie dezertov, nepečené dezerty alebo na zdobenie podľa vašej fantázie.
https://primainspirace.cz/2024/02/02/recept-na-zrave-rezy/.
Záver:
Tento ultra ľahký maslový krém je rýchly, ľahký a neuveriteľne všestranný.Jeho bohatá, ale napriek tomu ľahká konzistencia pridá každému dezertu tú pravú čerešničku na torte.Či už pečiete pre rodinu, pre priateľov, alebo si len tak chcete dopriať, s týmto krémom nikdy nešliapnete vedľa.Prajeme vám dobrú chuť a veľa zábavy pri pečení!
Priekopnícka myšlienka s ľahučkým krémom, avšak bolo by vhodné zdôrazniť aj možnosť alternatívnych čokoládových nátierok pre rôznorodosť. Čo poviete na pridanie mletých orechov do krému pre bohatšiu chuťovú skúsenosť?