HomeReceptyĽahučký maslový krém vhodný ako výplň do všetkých dezertov: Vezmite len maslo...

Ľahučký maslový krém vhodný ako výplň do všetkých dezertov: Vezmite len maslo a dve ďalšie prísady a vyšľahajte

Vyskúšajte tento fantasticky jednoduchý a ľahký maslový krém, ktorý je ideálny pre všetky vaše dezerty.Len tromi ingredienciami vytvoríte krém, ktorý je tak dobre šľahaný, že bude ľahký ako pierko.Či už ho chcete použiť do tort, nepečených dezertov alebo len tak na zdobenie, tento krém sa stane vašim obľúbeným!

Čo budeme potrebovať:

  • 500 g masla.
  • 395 g kondenzovaného mlieka.
  • 3 lyžice Nutelly (alebo iné čokoládové nátierky).
  • Postup prípravy:

    1) Šľahanie masla : Do misky dajte maslo.Pomocou ručného mixéra ho šľahajte asi 10 minút, kým maslo nezíska bielu farbu a nebude krásne nadýchané.

    2) Pridanie kondenzovaného mlieka : Pomaly prilievajte kondenzované mlieko, pričom ďalej šľahajte, aby sa ingrediencie dokonale spojili.Ak máte radi iný variant, môžete použiť aj prevarené kondenzované mlieko.

    3) Pridanie Nutelly : Na záver pridajte Nutellu (alebo akúkoľvek inú čokoládovú nátierku, ktorú máte radi) a znovu dôkladne zašľahajte, aby bol krém dokonale homogénny.

    4) Dokončenie : Krém poriadne premiešajte špachtľou, aby ste zaistili, že všetky suroviny sú rovnomerne rozložené.

    5) Použitie : Krém je teraz pripravený na použitie.Je vynikajúci na plnenie dezertov, nepečené dezerty alebo na zdobenie podľa vašej fantázie.

    https://primainspirace.cz/2024/02/02/recept-na-zrave-rezy/.

    Záver:

    Tento ultra ľahký maslový krém je rýchly, ľahký a neuveriteľne všestranný.Jeho bohatá, ale napriek tomu ľahká konzistencia pridá každému dezertu tú pravú čerešničku na torte.Či už pečiete pre rodinu, pre priateľov, alebo si len tak chcete dopriať, s týmto krémom nikdy nešliapnete vedľa.Prajeme vám dobrú chuť a veľa zábavy pri pečení!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Priekopnícka myšlienka s ľahučkým krémom, avšak bolo by vhodné zdôrazniť aj možnosť alternatívnych čokoládových nátierok pre rôznorodosť. Čo poviete na pridanie mletých orechov do krému pre bohatšiu chuťovú skúsenosť?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?