HomeJedloLahodné rolky z lístkového cesta, ktoré si zamiluje každý

Lahodné rolky z lístkového cesta, ktoré si zamiluje každý

Tento recept na rolky z lístkového cesta je ako stvorený na rýchle a chutné občerstvenie, ktoré si ľahko prispôsobíte podľa svojej chuti.Plnka s tatarákom, &scaron unka, syrom, paradajkami a ľadovým šalátom dodáva rolkám sviežu a jemnú chuť.Ideálne na rodinnú večeru alebo rýchlu večeru.
Ingrediencie
1 balíček lístkového cesta.
Tatarák podľa chuti.
Ľadový šalát (jemne nakrájaný).
Kriške šunke.
kúsky syra.
Paradajka (nakrájaná na tenké plátky).
1 vajce na obaľovanie.
Postup
1) Príprava cesta: Lístkové cesto rozvaľkáme a prekrojíme na polovicu.Potom každú polovicu nakrájajte na trojuholníky.
2) Formovanie valčekov: Trojuholníky rolujte od dlhého okraja smerom k povrazu a vytvorte malé valčeky.
3) Pečenie: Roládky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do rúry vyhriatej na 180°C.Pečieme dozlatista, trvá to asi 15-20 minút.
4) Pripravíme plnku: Medzitým si pripravíme plnku.Na plnenie závitkov si pripravíme ľadový šalát, šampiňóny, syr a paradajky.
5) Plnenie závitkov: Po upečení necháme závitky vychladnúť.Potom ich rozrežte a pridajte tatarák, ľadový šalát, krišunka, syr a dovnútra paradajky.
6) Podávanie: Hotové rolky môžete ihneď podávať.Sú ideálne na rýchle občerstvenie alebo ľahké občerstvenie pre rodinné stretnutia.
Záver
Tieto rolky z lístkového cesta sú skvelým nápadom na každodenné maškrtenie alebo rýchle občerstvenie.Ich príprava je jednoduchá, plnku si upravíte podľa chuti, výborné sú studené aj čerstvé.Vyskúšajte to a rozveseľte svoju rodinu!.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Považujem recept na lahodné rolky z lístkového cesta za veľmi jednoduchý a praktický tip pre rýchle občerstvenie. Avšak, osobne si myslím, že kombinácia tataráku, šunky, syra a ľadového šalátu do roliek môže byť príliš mastná. Možno by bolo dobré zvážiť pridanie čerstvej zeleniny alebo iného lahodného prílohu pre vyváženie chuti. Čo si myslíte vy?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?