HomeReceptyLahodné koláčiky bez kysnutia

Lahodné koláčiky bez kysnutia

Koláčiky bez kysnutia sú rýchlym a jednoduchým dezertom, ktorý si môžete pripraviť kedykoľvek máte chuť na niečo sladké.Tento recept vyniká svojou jednoduchou prípravou, ktorá nevyžaduje žiadne zložité techniky, ako je kysnutie cesta.

Čo budeme potrebovať:

  • 500g hlad.múky.
  • 7 lyžičiek cukru.
  • 1 sušené droždie (alebo polovicu čerstvých kvasníc).
  • 250ml teplého mlieka.
  • 2 žĺtky.
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva.
  • 100% tuk nastrúhaný (250g, Iva, Omega).
  • trochu soli.
  • Ako budeme postupovať:.

    1) Najprv nechajte vybehnúť kvások zmlieka, cukru a kvasníc a pridajte ho ku všetkým ostatným surovinám, aby vzniklo cesto.Cesto spracujte a okamžite z neho vytvorte malé koláčiky.Okraje koláčikov potrite rozšľahaným vajíčkom kvapkou mlieka a pečte vpredom vyhriatej rúre na 200 ° C asi 20 minút, alebo kým nebudú ľahko ružové.

    2) Potom, čo sú koláčiky hotové, môžete ich naplniť tvarohovou náplňou alebo lekvárom.Pre tvarohovú náplň potrebujete tvaroh vkostce, vajíčko, vanilkový cukor, citrónovú kôru, hrozienka vrumu a zemiakový škrob.Všetky ingrediencie zmiešajte dohromady a použite ako náplň do koláčikov.

    3) Aby boli koláčiky ešte chutnejšie, môžete ich potrieť rozpusteným maslom srumom, keď sú ešte horúce.Drobenka, ktorú môžete použiť ako ozdobu na vrchu koláčikov, sa pripravuje zmasla, polohrubej múky a práškového cukru, pričom všetko sa mieša od oka.

    Tento recept je skvelým riešením pre tých, ktorí chcú rýchly a jednoduchý recept na sladkú pochúťku.Koláčiky bez kysnutia sú perfektné na rôzne príležitosti a sú skvelé pre tých, ktorí nemajú čas alebo chuť na zložitejšie pečenie.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře