Ak hľadáte rýchly a chutný obed alebo večeru, labužnícka omeleta zmletého mäsa paradajkovej zmesi vajcami je tou správnou voľbou! Príprava je rýchla a jednoduchá, čo znie robí ideálny pokrm aj pre dni, kedy nemáte príliš času na varenie, ale napriek tomu chcete pripraviť niečo výnimočne chutné.Poďte si vyskúšať túto jednoduchú, ale výbornú omeletu, ktorá vás určite nesklame!
Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.
Omeleta zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi s vajcami
Čo budeme potrebovať:
Ako budeme postupovať:.
1.Do panvice zohriatym olejom vsypte strúčiky cesnaku a smažte na miernom ohni dohnedasta a po vyprážaní cesnak vyberte zpanvy.
2.Do rovnakej panvice vsypte nadrobno nakrájanú červenú cibuľu a smažte na miernom ohni dozlatista, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Ďalej do panvice vložte mleté hovädzie mäso.Pod pokrievkou smažte na miernom ohni dohnedasta, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením – premiešajte a vlejte nakrájané paradajky.
3.Následne do panvice vsypte čerstvú nasekanú petržlenovú vňať alebo koriander a vložte kocku masla.Nakoniec rozklepnite vajcia, posypte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Prikryte panvicu pokrievkou a smažte 5-7 minút na miernom ohni.
4.Po vyprážaní labužnícku omeletu zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi vajcovi podávajte soľúbenou prílohou, ktorú máte radi, ale hlavne sláskou a skvelou chuťou.
Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!
Ako budeme postupovať:.
Ahoj! Ďakujem za tento návod na omeletu, určite ju vyskúšam a budem ju zdieľať so svojimi priateľmi. Avšak mám malé výhrady k použitiu mletého mäsa v omelete, pre mňa je to trochu nezvyčajné. Skúsim ju variť s klasickými ingredienciami a uvidím, ako to dopadne. Ďakujem ešte raz za inšpiráciu!