HomeReceptyLabužnícka omeleta z mletého mäsa v paradajkovej zmesi s vajcami – Rýchla...

Labužnícka omeleta z mletého mäsa v paradajkovej zmesi s vajcami – Rýchla a jednoduchá príprava!

Ak hľadáte rýchly a chutný obed alebo večeru, labužnícka omeleta zmletého mäsa paradajkovej zmesi vajcami je tou správnou voľbou! Príprava je rýchla a jednoduchá, čo znie robí ideálny pokrm aj pre dni, kedy nemáte príliš času na varenie, ale napriek tomu chcete pripraviť niečo výnimočne chutné.Poďte si vyskúšať túto jednoduchú, ale výbornú omeletu, ktorá vás určite nesklame!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Omeleta zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi s vajcami

Čo budeme potrebovať:

  • 2 strúčiky cesnaku.
  • 1 červená cibuľa.
  • soľ – podľa chuti.
  • čierne mleté ​​korenie – podľa chuti.
  • 400 g mleté ​​hovädzie mäso.
  • 400 g nakrájané paradajky.
  • 1/3 šálky čerstvej petržlenovej vňate alebo koriandra (podľa vlastného výberu).
  • 20 g maslo.
  • 4 vajcia.
  • Ako budeme postupovať:.

    1.Do panvice zohriatym olejom vsypte strúčiky cesnaku a smažte na miernom ohni dohnedasta a po vyprážaní cesnak vyberte zpanvy.

    2.Do rovnakej panvice vsypte nadrobno nakrájanú červenú cibuľu a smažte na miernom ohni dozlatista, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Ďalej do panvice vložte mleté ​​hovädzie mäso.Pod pokrievkou smažte na miernom ohni dohnedasta, dochuťte soľou a čiernym mletým čiernym korením – premiešajte a vlejte nakrájané paradajky.

    3.Následne do panvice vsypte čerstvú nasekanú petržlenovú vňať alebo koriander a vložte kocku masla.Nakoniec rozklepnite vajcia, posypte soľou a čiernym mletým čiernym korením.Prikryte panvicu pokrievkou a smažte 5-7 minút na miernom ohni.

    4.Po vyprážaní labužnícku omeletu zmletého hovädzieho mäsa paradajkovej zmesi vajcovi podávajte soľúbenou prílohou, ktorú máte radi, ale hlavne sláskou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Ako budeme postupovať:.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ahoj! Ďakujem za tento návod na omeletu, určite ju vyskúšam a budem ju zdieľať so svojimi priateľmi. Avšak mám malé výhrady k použitiu mletého mäsa v omelete, pre mňa je to trochu nezvyčajné. Skúsim ju variť s klasickými ingredienciami a uvidím, ako to dopadne. Ďakujem ešte raz za inšpiráciu!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?