HomeReceptyKrémové uspokojenie: Vyskúšajte tento nadýchaný vanilkový dezert

Krémové uspokojenie: Vyskúšajte tento nadýchaný vanilkový dezert

Ak patríte do skupiny milovníkov vanilkových alebo krémových dezertov alebo len hľadáte inšpiráciu na kávu s knedľou, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si konkrétne pripravíme lahodné krémové kocky pomocou hrnčekového receptu.Tento vanilkový koláč vás určite osloví svojou rýchlou a veľmi jednoduchou prípravou.Zvládne ho takmer každý kuchársky začiatočník.Kombinácia vanilkového krému a fantastického cesta je vysoko návyková a budete prekvapení, ako rýchlo sa po tomto dezerte u vás doma zapráši.

Už sa vám zbiehajú slinky? Poďme si spoločne pripraviť tento fantastický krémový dezert!

Ak máte aj vy svoj obľúbený recept a chcete sa s nami oň podeliť, určite navštívte našu skupinu na Facebooku Prima kuchárka.

Ak hľadáte nejakú extra dobrotu, určite vyskúšajte tento malinový koláč!

Kocky krému

Čo budeme potrebovať:

Cesto:.

  • Šálka polohrubej múky.
  • šálka cukru.
  • 1 čajová lyžička prášku do pečiva.
  • 5 vajec.
  • štipka vanilky.
  • Krém:.

  • 1 vajce.
  • 1 šálka mlieka.
  • pol šálky cukru.
  • 2,5 polievkovej lyžice hladkej múky.
  • 50 g masla.
  • vanilková aróma.
  • Ako pokračujeme:

    1.Začnite zmiešaním cukru s bielkami a tiež vanilkou.Premiešajte a pridajte ostatné prísady na cesto.Opäť dôkladne premiešajte.

    2.Pripravte si plech na pečenie, ktorý vymastite a vysypte múkou.Cesto položte na plech a pečte ho pri teplote 180 stupňov približne hodinu.

    3.Pokračujte krémom.Potom pridajte vanilku, mlieko a múku.Všetko spolu zmiešajte a začnite zahrievať na miernom ohni, kým krém nezačne hustnúť.Keď krém zhustne, vypnite oheň a pridajte maslo.Opäť premiešajte a nechajte krém vychladnúť.

    4.Po upečení cesto pozdĺžne rozrežeme na 2 polovice.

    5.Na prvý plát rovnomerne rozotrite krém a prikryte ho druhým plátom.

    6.Nakoniec môžete ozdobiť napríklad rozpustenou čokoládou alebo cukrom.

    Hotovo! Dobrú chuť!

    Navštívte aj našu skupinu na Facebooku Sladká receptová inšpirácia, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?