Ukazuje sa, že kotlety môžu byť chutnejšie použitím. sušienok..
Áno, vďaka týmto obľúbeným chrumkavým koláčikom získa jedlo zaujímavú chuť a dokonalú konzistenciu..
Miska bude jemnejšia a jemnejšia.
Je potrebné zdôrazniť, že sušienky sa s touto úlohou vyrovnajú oveľa lepšie ako chlieb alebo strúhané zemiaky – obľúbené zložky mletých rezňov.
Tajomstvo neuveriteľne chutných rezňov sa podelilo s odborníkom v kulinárskej oblasti publikácie siete Belnovosti, kuchárkou, pekárkou štvrtej triedy Juliou Arkhipovou.
Ako správne pridať sušienky do mletých rezňov
Najprv musíte pripraviť zmes vaječného mlieka.
Skombinujte jedno surové vajce s tromi polievkovými lyžicami mlieka.
Do výslednej kombinácie pridajte svoje obľúbené koreniny a rozbité sušienky (stačí šesť „štvorcov“).
Nechajte zmes, kým sušienky nezmäknú.
Keď výrobok nadobudne požadovanú konzistenciu, zmes vajec, mlieka a sušienok by sa mala pridať do pol kila rozmrazeného mletého mäsa.
Výsledkom bude základ pre kotlety.Vytvarujte z neho „puky“ a opečte na panvici.Bude to naozaj chutné.
Predtým sa gurmánom hovorilo, ako pripraviť tých najjemnejších čarodejníkov.
Je pekne počuť o nových spôsoboch prípravy jedla, ale potrebujeme viac vizuálnych ukážok alebo príkladov na presvedčenie. Inak to môže pôsobiť len ako prázdne tvrdenie.