Klasický recept na tvarohový koláč prežil už viacero vylepšení a hostiteľky sa k nemu stále vracajú.
Existuje však jedna prísada, ktorá zmení predstavu aj o klasickom recepte.A nepotrebuješ k tomu krupicu ani žiadne iné triky.
Odborníčka nášho časopisu Julia Archipova – kuchárka, pekárka štvrtej kategórie prezradila, ako vylepšiť klasický recept na tvarohové koláče.
Požadované: ‚V prípade, že by ste chceli získať viac informácií o tom, ako sa vám darí pripravovať koláčiky, je potrebné, aby ste ich pripravili:
Ako variť
1.Nastrúhaný tvaroh treba pretrieť cez kovové sito alebo pretlačiť cez mlynček na mäso.
2.Potom pridajte kyslú smotanu, vajcia, cukor a premiešajte.
3.V závislosti od konzistencie hotovej zmesi a kvality múky pridajte viac múky.Možno budete potrebovať jednu až dve alebo tri lyžice.Je dôležité, aby zmes nebola veľmi strmá, ale ani celkom tekutá.
4.Tvorte syrové koláčiky, na obalenie použite múku a môžete vyprážať na rozohriatej panvici na rastlinnom oleji.Dobrú chuť!
Po prečítaní vášho článku by som uvítala viac vizuálnych pomôcok alebo príkladov na ilustráciu vášho receptu. Vďaka nim by bolo oveľa jednoduchšie porozumieť postupu a overiť si správnosť jednotlivých krokov.