HomeReceptyKeď neviem, čo upiecť, postrúham jablká a urobím túto 5 minútovú dobrotu

Keď neviem, čo upiecť, postrúham jablká a urobím túto 5 minútovú dobrotu

Pokiaľ sa kVám blíži návšteva a vy neviete, čo rýchlo vymyslieť za jednoduchý koláč, je pre vás tento dnešný recept tým pravým.Ukážeme si, ako si pripraviť jednoduchý koláč znastrúhaných jabĺk.Na nič nečakajte a vrhnite sa do príprav, než bude neskoro, zvládne to každý začínajúci kuchár aj kuchárka!

Jednoduchý koláč znastrúhaných jabĺk

Čo budeme potrebovať:

Cesto:

  • 450 g hladkej múky.
  • 1 lyžička prášku do pečiva.
  • 1 lyžička škorice.
  • 200 g cukru.
  • 100 ml oleja.
  • 2 vajcia.
  • 500 g jablká – (4 veľká nastrúhaná so šťavou).
  • Ostatné:

  • obľúbený džem – podľa chuti.
  • kokosové vločky – na posypanie.
  • Čítajte tiež:.

  • Lahodný koláč s jablkami a posýpkou.
  • Ako budeme postupovať:

    1.Do veľkej misy nasypte múku, prášok do pečiva, škoricu, cukor.Ďalej prilejte olej, pridajte rozklepnuté vajcia – premiešajte a potom vmiešajte nastrúhané jablká so šťavou – dobre premiešajte a cesto je hotové!

    2.Pečte v predhriatej rúre 25-30 minút pri 180 ° C, podľa potreby, kým nebude krásne zlatohnedé.

    3.Po upečení odstráňte papier na pečenie, potrite ho obľúbeným džemom a posypte kokosovými vločkami.

    4.Podávajte ho sláskou a skvelou chuťou.

    5.Viac receptov z jabĺk nájdete tu.

    Čítajte tiež:.

  • Jablkový koláč so škoricou, ktorý doplní Vašu popoludňajšiu kávu.
  • Priatelia prajeme vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře