HomeReceptyJednoduchý recept na kuracie prsia s paradajkami a smotanou – Recept od...

Jednoduchý recept na kuracie prsia s paradajkami a smotanou – Recept od našej čitateľky

Dnešný recept na kuracie mäso v skvelej smotanovo-paradajkovej omáčke, sme si požičali v našej facebookovej skupine Prima kuchárka od našej čitateľky Jany Podrazilovej, týmto jej ďakujeme.V tejto skupine so snami môžete tiež podeliť o váš obľúbený recept.Stačí pridať peknú fotku aj singredienciami a postupom.My tento recept zaradíme do nášho receptového magazínu.Tiež sa môžete snami a ďalšími čitatelia tejto skupiny podeliť o to, čo máte dnes kobedu alebo aké pohostenie chystáte na narodeninovú oslavu.

Teraz ale už späť k dnešnému receptu.Príprava tejto mňamky je veľmi jednoduchá a časovo nenáročná.Hodí sa tak ako tip na rýchly obed či večeru.Už sa vám zbiehajú sliny? Poďme si teda spoločne prichystať toto výborné zapečené kuracie mäso so smotanou a paradajkami!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tieto domáce nugetky!

Výborný recept na zapečené kuracie mäso:

Čo budeme potrebovať:

  • kuracie mäso.
  • štipku soli.
  • 2 ks vajec.
  • 150 ml smotany.
  • korenie – Provensálske byliny, oregano, karí.
  • olivový olej.
  • paradajky.
  • Ako postupovať:

    1) Začneme jednoducho tým, že si kuracie mäso umyjeme a nakrájame na kúsky.Tie potom umiestnime do zapekacej misy.

    2) V druhej mise si ušľaháme vajcia, pridáme smotanu a tiež korenie.Dôkladne premiešame a túto zmes nalejeme na kuracie mäso vzapekacej mise.

    3) Pokvapkáme olivovým olejom a naukladáme nakrájané paradajky.

    4) Pečieme pri 200 stupňoch zhruba 30 minút.Máme hotovo! Môžeme podávať napríklad s zemiakovou kašou.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Vážim si snahu zdieľať recepty, avšak zdôraznil by som potrebu viac detailov v popise samotného postupu varenia. Možno by bolo vhodné uviesť presné váhy jednotlivých ingrediencií a prípadné alternatívy pri použití rôznych druhov korenia. Takto by recept bol ešte prístupnejší pre začiatočníkov v kuchyni. Ďakujem za zdieľanie!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?