Mnoho ľudí „nadáva“ instantným rezancom za to, že sú škodlivé, no stále ich z času na čas používajú..
To sa dá ľahko vysvetliť: za pár minút môžete utíšiť svoj hlad pomocou tohto jedla z obchodu..
Chuť takýchto rezancov však zanecháva veľa želaní.Kulinárska expertka nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova, preto radí zlepšiť chuť tohto jedla.
Aké triky s tým pomôžu?
Huby
Ak máte sušené huby, jedlo bude perfektné: stačí len jeden kus.Produkt by mal byť rozdrvený v mažiari a pridaný do vývaru.
Syr
Tento produkt sa dokonale hodí k akémukoľvek druhu cestovín, takže instantné rezance nie sú výnimkou.
Najlepší je tvrdý syr.
ázijské omáčky
Akékoľvek omáčky z tejto kuchyne budú ideálnym dresingom na instantné rezance.Aj klasická sójová omáčka dokáže dodať jedlu punc originality.
Zelená
Túto prísadu možno tiež považovať za univerzálnu: dokáže vylepšiť absolútne každé jedlo.
Veľmi vám ďakujem za rady, ale určite ostanem verná autentickému chuťovému zážitku instantných rezancov z obchodu. Prečo ich zlepšovať, keď je ich výnimočná chuť už teraz nezameniteľná?