HomeReceptyJahody nakrájajte a položte na lístkové cesto: Skvelý dezert zo 4 ingrediencií

Jahody nakrájajte a položte na lístkové cesto: Skvelý dezert zo 4 ingrediencií

Pripravte si fantastický dezert z iba štyroch ingrediencií, ktorý zaujme svojou jednoduchosťou a výbornou chuťou.Jahodové slimáky zlistového cesta sú rýchlou a efektívnou sladkosťou, ideálne pre nečakané návštevy alebo ako rýchly dezert kpoludňajšej káve.Tento recept vás krok za krokom prevedie prípravou tohto chutného dezertu.

Ingrediencie

  • 200 g jahôd.
  • 1 balíček lístkového cesta.
  • Mlieko (podľa potreby).
  • Cukor (podľa chuti).
  • Postup

    1) Príprava jahôd: Jahody umyte, odstráňte stopky a nakrájajte ich na štvrtky.Papierovým obrúskom jemne odstráňte prebytočnú vodu z jahôd.

    2) Príprava cesta: Vyvaľkajte lístkové cesto na pravidelný štvorec.Na cesto rovnomerne rozložte nakrájané jahody, starostlivo vedľa seba.

    3) Skladanie rolády: Cesto opatrne zatočte do rolády.Koniec rolády potrite mliekom, aby lepšie držal.

    4) Krátenie rolády: Jahodovú roládu nakrájajte na zhruba tri centimetre silnej slimáky.

    5) Pečenie: Slimáky umiestnite na plech vyložený papierom na pečenie.Každý slimák zľahka potrite mliekom a posypte cukrom.Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C asi 25-30 minút, alebo kým slimáky nespenia a nezískajú zlatistú farbu.

    Obľúbené pudingáče, ktoré skvele doplnia popoludňajšiu kávu

    Záver

    Tento recept na jahodové slimáky je skvelým príkladom, ako s minimálnym ingredienciou môžete vytvoriť lákavý a chutný dezert.Ideálne pre akúkoľvek príležitosť, tieto slimáky zaručene spríjemnia každé stretnutie pri stole.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře