HomeReceptyJablkový koláč Margot: Nádherný šťavnatý koláč pripravený za 15 minút

Jablkový koláč Margot: Nádherný šťavnatý koláč pripravený za 15 minút

Pripravte si tento úžasný šťavnatý koláč s jablkami a obľúbenou čokoládou Margot.Koláč je jednoduchý na prípravu a jeho neodolateľná chuť osloví každého.Je ideálny k popoludňajšej káve alebo ako rýchly dezert pre nečakanú návštevu.

Ingrediencie: 1:

Cesto:

  • 1 a 1/2 šálky polohrubej múky.
  • 1 prášok do pečiva.
  • 2 vajcia.
  • 1 šálka kryštálového cukru.
  • 1 šálka mlieka.
  • 1/2 šálky oleja.
  • 1/2 čokolády Margot nastrúhanej.
  • 2 jablká.
  • vanilkový a škoricový cukor.
  • 2 polievkové lyžice kakaa.
  • Poleva:

  • Mliečna čokoláda.
  • Tuk (olej, Cera).
  • Na dekoráciu:

  • Varené ovocie.
  • Strúhaná čokoláda.
  • Postup prípravy:

    1) Cesto: Vajcia vyšľaháme s cukrom.Pridáme mlieko, olej a premiešame.Potom vmiešame nastrúhanú čokoládu Margot, kakao a preosiatu múku.Dobre premiešame a vylejeme na plech vyložený papierom na pečenie.

    2) Jablká: Jablká nastrúhame nahrubo, vytlačíme z nich šťavu a zmiešame s vanilkovým a škoricovým cukrom.Jablká posypeme na cesto alebo ich vmiešame priamo do cesta.

    3) Pečenie: Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C približne 30 minút.Čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od typu rúry.

    4) Poleva: Polevu pripravíme rozpustením mliečnej čokolády s trochou oleja v mikrovlnnej rúre.Ako alternatívu môžete použiť polevu zo šľahačky a varenej čokolády.

    5) Dokončenie: Po upečení koláč polejeme čokoládovou polevou a podľa chuti ozdobíme konzervovaným ovocím alebo strúhanou čokoládou.

    https://primainspirace.cz/2024/02/05/jablecne-kolacky/.

    Záver:

    Tento jablkový koláč Margot je ideálnym riešením na rýchly a chutný dezert.Jeho príprava je rýchla a výsledok je vždy šťavnatý a neodolateľný.Vychutnajte si tento lahodný koláč k popoludňajšej káve alebo ako sladké pohostenie pre svojich blízkych.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čím kŕmiť tekvicu koncom augusta: bude obrovská a sladká

    Teraz je vhodný čas začať venovať viac pozornosti svojej tekvici. Ak sa postupuje správne, plody budú sladké, šťavnaté, chutné a veľké.Aj správne...

    Osviežujúci smotanový koláč s tvarohom a kúskami mandarínok

    Ak ste milovníkmi nepečených a tiež mandarínkových dezertov, potom ste na správnom mieste! Konkrétne sme pre vás pripravili fantastický nepečený tvarohový koláč so smotanou...

    Ako pripraviť slivku na zimu: pestovatelia z chaty sa podelili o svoje tajomstvá

    Aby úroda sliviek v budúcom roku zostala na slušnej úrovni, je potrebné úrodu správne pripraviť na prezimovanie. Dôležité je nielen zabezpečiť kvalitné zavlažovanie,...

    Ako urobiť zemiakovú kašu lahodnú, chutnú a krémovú: stačí jedna polievková lyžica.

    Pri príprave zemiakovej kaše sa mnohí kuchári dostávajú do problémov tým, že podávajú suchú, a preto nie veľmi chutnú prílohu. Podľa odborníčky internetového...

    Nedávné komentáře