HomeReceptyJa len nakrájam jablká, položím ich na lístkové cesto, posypem cukrom, zrolujem...

Ja len nakrájam jablká, položím ich na lístkové cesto, posypem cukrom, zrolujem a dám do rúry: Je to skvelý a rýchly dezert bez námahy.

Jablkové rolky so škoricou sú ideálnou sladkou pochúťkou pre milovníkov jednoduchých a voňavých dezertov.Kombinácia šťavnatých jabĺk, škorice a nadýchaného cesta vytvára neodolateľnú pochúťku, ktorá prevonia celý domov a poteší všetkých pri stole.Pripravte si ich jednoducho doma a nechajte sa uniesť sladkou harmóniou chutí!

Navštívte aj našu skupinu Sladké inšpirácie na recepty na Facebooku, kde každý deň nájdete skvelé tipy.

Jablkové rožky so škoricou

Čo budeme potrebovať:

  • 1 balenie lístkového cesta.
  • 2 jablká.
  • 40 g kryštálového cukru.
  • Škorica na posypanie.
  • Ako pokračujeme:

    1) Príprava jabĺk: Jablká umyte, ošúpte, zbavte jadrovníkov a jadrovníkov.Nakrájajte ich na tenké plátky.

    2) Príprava cesta: Lístkové cesto rozvaľkajte na pracovnej ploche.

    3) Skladanie: Na cesto rovnomerne rozložte plátky jabĺk.Jablká posypeme zmesou kryštálového cukru a škorice.

    4) Formovanie rolády: Opatrne rozvaľkajte cesto, aby ste vytvorili roládu.

    5) Krájanie rolky: Rolku nakrájajte na kúsky široké približne 2 cm.

    6) Pečenie: Predhrejte rúru na 170 °C.Rolky položíme na plech vystlaný papierom na pečenie a vrch posypeme ešte cukrom a škoricou.

    7) Dokončenie: Pečieme vo vyhriatej rúre približne 20 minút, alebo kým nie sú rožky zlatohnedé.

    Záver

    Rolky z jablkového lístkového cesta sú skvelou voľbou pre každého, kto hľadá rýchly a efektívny spôsob prípravy atraktívneho a chutného dezertu.Tento recept je dôkazom toho, že aj s minimom ingrediencií môžete vytvoriť niečo, čo poteší oko aj chuťové poháriky.

    Podeľte sa o tento fantastický recept so svojimi priateľmi! Som si istý, že aj oni si na ňom pochutnajú! Môžete si tiež pozrieť 10+ receptov na jablkový koláč.

    Vyskúšajte tiež:

    Máte v chladničke kyslú smotanu? Upečte si tento rýchly a chutný koláč.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?