HomeJedloHustá, sýta a lahodná: ako pripraviť českú cesnakovú polievku - pokrm, ktorý...

Hustá, sýta a lahodná: ako pripraviť českú cesnakovú polievku – pokrm, ktorý si obľúbili mnohí gurmáni.

Česká cesnaková polievka sa skladá z malého počtu ingrediencií.A všetky sú jednoduché a cenovo dostupné.

Napriek tomu je toto jedlo skutočným majstrovským kuchárskym dielom.

Polievka je výdatná, bohatá a má veľmi výraznú chuť.

Nie je preto prekvapením, že sa toto jedlo stalo obľúbeným nielen u mnohých ľudí v Českej republike, ale aj u gurmánov z iných krajín.

Yulia Arkhipova, odborníčka na varenie, kuchárka a pekárka štvrtej kategórie, prezradila, ako sa pripravuje česká cesnaková polievka.

Recept na českú cesnakovú polievku

Vezmite veľký hrniec, vložte doň 400 gramov bravčového mäsa a zalejte ho 1,5 litrom studenej vody.

Naplnený hrniec položte na sporák a zapnite varnú dosku.

Keď tekutina v hrnci začne bublať, budete musieť lyžicou odstrániť penu, vhodiť do hrnca bobkový list a znížiť teplotu na minimum.

Kým sa mäso varí, vezmite 3 zemiaky, ošúpte ich a nakrájajte na kocky.

Potom ošúp jednu cibuľu a nakrájaj zeleninu rovnakým spôsobom ako zemiaky.

V ďalšom kroku nakrájanú cibuľu orestujte.Keď zelenina získa zlatistú farbu, pridáme 3 nasekané strúčiky cesnaku.

Potom nakrájame na kocky dva plátky ražného chleba a vzniknuté kúsky osmažíme.Výsledkom bude strúhanka, ktorú budete potrebovať pri zdobení pokrmu.

Keď je bravčové mäso hotové, vezmite druhú panvicu, vložte do nej rozdrvené mäso a pridajte predtým nakrájané zemiaky, potom vzniknutú zmes zalejte precedeným vývarom.

Túto polievku začnite variť.Keď sú zemiaky hotové, pridaj do misky predtým pripravenú zmes cesnaku a cibule a prilej jedno surové vajce (tenkým pramienkom).Ako ďalšiu prísadu môžete použiť nasekané bylinky.

Polievku, do ktorej boli pridané takmer všetky ingrediencie, je potrebné priviesť do varu.

Potom by sa mal hrniec odstrániť z variča.Časť polievky by sa mala naliať do tanierov.Každá porcia by sa mala ‚ozdobiť‘ strúhankou.

Hotovo! Polievka vás príjemne prekvapí svojou lahodnou a výživnou chuťou.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?