Hľadáte nejakú tú novú a neopozeranú inšpiráciu kopoludňajšej káve? V tom prípade tu ste na správnom mieste! Dnes si spoločne prichystáme vynikajúcu piškótovú tortu skrémom a čokoládou pripravenú v krabicu od mlieka! Vďaka priloženému video receptu je príprava tejto nepečenej dobroty veľmi jednoduchá.
Už sa vám začínajú zbiehať sliny? Poďme si teda spoločne prichystať túto vynikajúcu piškótovú tortu skrémom a čokoládou pripravenú v krabicu od mlieka!
Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.
Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte túto oblátkovú tortu!
Výborný recept na piškótovú tortu skrémom:
Čo budeme potrebovať:
Základ:
Na krém:
Ako postupovať:
1) Piškóty si namočíme v mlieku a potom ich naukladáme do krabice od mlieka.
2) Na miernom plameni si začneme variť mlieko, cukor, van esenciu a múku.
3) Dôkladne premiešame a po chvíľke pridáme maslo.Varíme do zhustnutia a potom odstavíme.
4) Krém si teraz zmiešame skokosom.
5) Polovicu krému teraz nanesieme do krabice na piškóty.
6) Na krém teraz pridáme nutellu.
7) Na nutellu nasleduje vrstva piškótov.
8) Na piškóty opäť krém a na krém znova nutellu.
9) Tortu teraz umiestnime na 30 minút do chladničky.
10) Po vybratí ho zalejeme rozpustenou čokoládou a vrátim späť do chladničky na ďalších 60 minút.
Akčné video s receptom je super, ale ja osobne by som preferovala tradičnejšie dezerty. Možno by bolo fajn zahrnúť aj niečo menej kalorické do ponuky, ako je napríklad ovocný šalát s mätou. No každý má iné gusta!