HomeReceptyHľadáte dokonalý recept k popoludňajšej káve? Vyskúšajte tento piškótový dezert!

Hľadáte dokonalý recept k popoludňajšej káve? Vyskúšajte tento piškótový dezert!

Hľadáte nejakú tú novú a neopozeranú inšpiráciu kopoludňajšej káve? V tom prípade tu ste na správnom mieste! Dnes si spoločne prichystáme vynikajúcu piškótovú tortu skrémom a čokoládou pripravenú v krabicu od mlieka! Vďaka priloženému video receptu je príprava tejto nepečenej dobroty veľmi jednoduchá.

Už sa vám začínajú zbiehať sliny? Poďme si teda spoločne prichystať túto vynikajúcu piškótovú tortu skrémom a čokoládou pripravenú v krabicu od mlieka!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Ak hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte túto oblátkovú tortu!

Výborný recept na piškótovú tortu skrémom:

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 70 g dlhých piškót.
  • 150 ml mlieka.
  • 60 g nutelly.
  • Na krém:

  • 500 ml mlieka.
  • 100 g cukru.
  • 150 g hladkej múky.
  • 5 ml van.aróma.
  • 150 g masla.
  • 50 g strúhaného kokosu.
  • 100 g čokolády.
  • Ako postupovať:

    1) Piškóty si namočíme v mlieku a potom ich naukladáme do krabice od mlieka.

    2) Na miernom plameni si začneme variť mlieko, cukor, van esenciu a múku.

    3) Dôkladne premiešame a po chvíľke pridáme maslo.Varíme do zhustnutia a potom odstavíme.

    4) Krém si teraz zmiešame skokosom.

    5) Polovicu krému teraz nanesieme do krabice na piškóty.

    6) Na krém teraz pridáme nutellu.

    7) Na nutellu nasleduje vrstva piškótov.

    8) Na piškóty opäť krém a na krém znova nutellu.

    9) Tortu teraz umiestnime na 30 minút do chladničky.

    10) Po vybratí ho zalejeme rozpustenou čokoládou a vrátim späť do chladničky na ďalších 60 minút.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Akčné video s receptom je super, ale ja osobne by som preferovala tradičnejšie dezerty. Možno by bolo fajn zahrnúť aj niečo menej kalorické do ponuky, ako je napríklad ovocný šalát s mätou. No každý má iné gusta!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?