Pokiaľ túžite po dokonale pripravenom hovädzom steaku, ktorý sa ľahko pripravuje a chutí ako sprvotriedna reštaurácia, tento recept je presne pre vás.Hovädzie steaky s bylinkovou krustou sú skvelou voľbou pre rýchlu, ale napriek tomu luxusnú večeru.Či už chystáte rodinnú večeru alebo chcete ohromiť hostí, tento recept vám zaručí úspech na tanieri.
Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.
Hovädzie steaky sbylinkovou krustou
Čo budeme potrebovať:
Základ:
Bylinková zmes:
Ostatné:
Ako budeme postupovať:.
1. Základ: Pripravte 2 steaky, ktoré zobú strán posypte soľou a čiernym mletým čiernym korením.
2. Bylinková zmes: Do misky dajte prelisovaný cesnak, vsypte nadrobno nasekaný čerstvý kôpor a dochuťte sušeným oreganom a rastlinným olejom – dobre premiešajte.
3.Do panvice zohriatym olejom položte 2 okorenené steaky a smažte zobú strán 6-7 minút dozlatista.Potom ich zobú stranou potrite bylinkovou zmesou.
4.Po vyprážaní steaky preložte na tanier a môžete ich tiež podávať soľúbenou prílohou alebo len tak samotné, ale predovšetkým ich podávajte sláskou a skvelou chuťou.
Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!
Pokiaľ aj vy máte svoj obľúbený recept, rozhodne nám o ňom napíšte do našej facebookovej skupiny Prima kuchárka a navštívte aj skupinu Prima Inšpirácie, kde nájdete každý deň množstvo skvelých receptov.
Chcela by som vidieť viac detailných obrázkov krok za krokom, aby som mohla ľahšie sledovať postup prípravy. Príklady tohto typu sú veľmi užitočné pre menej skúsených kuchárov.