HomeReceptyDomáce hustičky, ktoré sú oveľa lepšie ako tie z obchodu

Domáce hustičky, ktoré sú oveľa lepšie ako tie z obchodu

Dnešný recept na výborné, krehké domáce hustičky, sme si požičali v našej facebookovej skupine Prima kuchárka od našej čitateľky Martiny Gregorovej, týmto jej ďakujeme.V tejto skupine so snami môžete tiež podeliť o váš obľúbený recept.Stačí pridať peknú fotku aj singredienciami a postupom.My tento recept zaradíme do nášho receptového magazínu.Tiež sa môžete snami a ďalšími čitatelia tejto skupiny podeliť o to, čo máte dnes kobedu alebo aké pohostenie chystáte na narodeninovú oslavu.

Teraz už ale späť k dnešnému receptu.Akonáhle tieto domáce hustičky vyskúšate, už nikdy si na tie kupované nespomeniete.Oslovil vás tento recept? Poďme si teda spoločne prichystať tieto krehké domáce hustičky!

Ďalšie skvelé recepty nájdete aj na našej facebookovej stránke Prima Kuchárka.

Pokiaľ hľadáte nejakú ďalšiu dobrotu, potom rozhodne vyskúšajte tento čučoriedkový koláč!

Výborný recept na domáce žemle:

Čo budeme potrebovať

  • 500 g hladkej múky.
  • 2-3 vajcia.
  • 230 ml vlažného mlieka.
  • 150 ml oleja.
  • 2 lyžičky soli.
  • 1 lyžička cukru.
  • kocka droždie 42 g.
  • vajcia na potretie.
  • na zdobenie mak, rasca, hrubá soľ, sezam.
  • Ako postupovať:

    1) Začneme tým, že si jednoducho zmiešame všetky uvedené ingrediencie.Necháme vzísť kvások a cca hodinu necháme kysnúť.

    2) Potom začneme cesta tvoriť jednotlivé bochníčky.Skladáme na plech, kde necháme ešte 30 minút kysnúť.Potrieme vajcom a posypeme zdobením, ktoré máme radi.

    3) Pečieme pri 200 stupňoch dozlatista.Necháme vychladnúť.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Nech je tento recept akokoľvek chutný, domáce hustičky nie sú vždy rýchlym riešením. S kupovanými variantmi je vždy možné ušetriť čas a energiu. Možno by bolo vhodné uviesť aj variantu domáceho receptu, ktorý nevyžaduje tak dlhý postup pri príprave, pre tých zaneprázdnených kuchárov. Čo poviete?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?