HomeReceptyDnes už nikdy nekupujem vetrníky v cukrárni, pretože každý chce len lenivý...

Dnes už nikdy nekupujem vetrníky v cukrárni, pretože každý chce len lenivý vetrík na plechu.

Lenivý veterník na plechu je dokonalým dôkazom, že aj tradičné a zdanlivo zložité dezerty môžu byť pripravené ľahko a rýchlo.Tento recept vás pozýva do sveta lahodných chutí s minimálnou námahou.

Čo budeme potrebovať:

Na cesto:.

  • 300 ml vody.
  • 250 g margarínu.
  • 250 g hladkej múky.
  • Štipku soli.
  • 8 vajec.
  • Náplň:.

  • 7 lyžíc kr.cukru.
  • 1l mlieka.
  • 3 bal.zlatého klasu.
  • 250 g masla.
  • Voliteľné:.

  • 2 bal.smotany na šľahanie.
  • 2 bal.stužovače.
  • Na vrch:.

  • Karamelovú alebo čokoládovú polevu.
  • Ako budeme postupovať:

    1) Odpaľované cesto: Vo vode rozpustíme margarín, pridáme múku a varíme do hustej kašovitej hmoty.Po vychladnutí postupne pridáme vajcia a vytvoríme krémovú hmotu.

    2) Pečenie cesta: Hmotu rozdelíme na dve polovice a rozotrieme na papieri na pečenie na plechu.Pečieme pri 200 ° C po dobu 30 minút.

    3) Príprava krému: Rozpustíme cukor, zalejeme mliekom a pridáme rozmiešané pudingové prášky.Po vychladnutí vmiešame zmäknuté maslo.

    4) Zostavenie veterníka: Na jeden plát cesta natrieme krém, prikryjeme druhým plátom a na vrch aplikujeme polevu.

    Náš tip

  • Pre ešte bohatšiu chuť môžete medzi krém a šľahačku vmiešať plátky čerstvého ovocia alebo rozotrieť tenkú vrstvu vašej obľúbenej marmelády.
  • Buchta svoní kávy a krémom z kyslej smotany.

    Záver

    S týmto receptom na lenivý veterník na plechu získate nielen vynikajúci dezert, ale aj dôkaz, že pečenie nemusí byť vždy časovo náročné.Užite si radosť z pečenia a chutenia veterníkov bez zbytočného stresu a komplikácií.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře