HomeReceptyDezert pre lenivých: Nádherný a šťavnatý jablkový torta bez práce.

Dezert pre lenivých: Nádherný a šťavnatý jablkový torta bez práce.

Máte chuť na niečo sladké, ale nemáte dostatok času na jeho prípravu? Vyskúšajte tento fantastický dezert pre lenivých.Je to úžasný a šťavnatý jablkový koláč, ktorý stačí naložiť na plech a o viac sa nemusíte starať.Príprava je naozaj jednoduchá.Pripravte ho pre svoju rodinu a priateľov ešte dnes, určite si ho zamilujú aj oni.

Zdroj: youtube.com/Domaći Recepti.

Čo budeme potrebovať:

  • 250 g masla.
  • 100 g cukru.
  • 500 g hladkej múky.
  • 1 prášok do pečiva.
  • asi 1 dl mlieka.
  • Na náplň:.

  • 1 kg kyslých jabĺk.
  • cukor podľa chuti.
  • škorica.
  • 1 vanilkový cukor.
  • mleté vlašské orechy.
  • Ako postupovať:

    1) Jablká dôkladne očistite a nastrúhajte ich na hrubom strúhadle.Ochutíme cukrom a škoricou a necháme chvíľu odstáť.

    2) Pripravíme cesto zmiešaním všetkých ingrediencií.A rozdelíme ho na dve časti.

    3) Prvú časť rozvaľkajte na hrúbku 0,5 cm a položte ju na plech vystlaný papierom na pečenie.

    4) Cesto posypeme mletými orechmi a potom navrstvíme jablkovú náplň.Jablká je dobré vyžmýkať, aby cesto zostalo vlhké.Na vrch opäť položíme mleté orechy.

    5) Druhú časť cesta rozvaľkajte na hrúbku 0,5 cm a položte ju na koláčik.Vrch je dobré popichať vidličkou, aby sa jablká mali kam odparovať.

    6) Vlož do rúry s teplotou 180 °C až 200 °C na približne 20 minút.Kôrka by mala byť zlatožltá.

    Prajeme vám dobrú chuť!

    Podeľte sa o tento fantastický recept na jablkový koláč aj so svojimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú! Môžete si tiež pozrieť náš recept na jablkový koláč so šľahačkou, ktorý si tiež zamilujete.

    Zdroj receptu.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Ahoj, sklamanie! Zaujímavý recept, ale myslím si, že by bolo ešte užitočnejšie, ak by si pridal/a niekoľko fotiek postupu prípravy. To by naozaj pomohlo ľuďom, ktorí si radi vizuálne vytvárajú predstavu o tom, ako by mali pokračovať. Ďakujem za zdieľanie!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?