HomeReceptyDezert pre lenivých: Nádherný a šťavnatý jablkový torta bez práce.

Dezert pre lenivých: Nádherný a šťavnatý jablkový torta bez práce.

Máte chuť na niečo sladké, ale nemáte dostatok času na jeho prípravu? Vyskúšajte tento fantastický dezert pre lenivých.Je to úžasný a šťavnatý jablkový koláč, ktorý stačí naložiť na plech a o viac sa nemusíte starať.Príprava je naozaj jednoduchá.Pripravte ho pre svoju rodinu a priateľov ešte dnes, určite si ho zamilujú aj oni.

Zdroj: youtube.com/Domaći Recepti.

Čo budeme potrebovať:

  • 250 g masla.
  • 100 g cukru.
  • 500 g hladkej múky.
  • 1 prášok do pečiva.
  • asi 1 dl mlieka.
  • Na náplň:.

  • 1 kg kyslých jabĺk.
  • cukor podľa chuti.
  • škorica.
  • 1 vanilkový cukor.
  • mleté vlašské orechy.
  • Ako postupovať:

    1) Jablká dôkladne očistite a nastrúhajte ich na hrubom strúhadle.Ochutíme cukrom a škoricou a necháme chvíľu odstáť.

    2) Pripravíme cesto zmiešaním všetkých ingrediencií.A rozdelíme ho na dve časti.

    3) Prvú časť rozvaľkajte na hrúbku 0,5 cm a položte ju na plech vystlaný papierom na pečenie.

    4) Cesto posypeme mletými orechmi a potom navrstvíme jablkovú náplň.Jablká je dobré vyžmýkať, aby cesto zostalo vlhké.Na vrch opäť položíme mleté orechy.

    5) Druhú časť cesta rozvaľkajte na hrúbku 0,5 cm a položte ju na koláčik.Vrch je dobré popichať vidličkou, aby sa jablká mali kam odparovať.

    6) Vlož do rúry s teplotou 180 °C až 200 °C na približne 20 minút.Kôrka by mala byť zlatožltá.

    Prajeme vám dobrú chuť!

    Podeľte sa o tento fantastický recept na jablkový koláč aj so svojimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú! Môžete si tiež pozrieť náš recept na jablkový koláč so šľahačkou, ktorý si tiež zamilujete.

    Zdroj receptu.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Zvýraznite svoj záhon väčšími skalami – výsledok stojí za to!

    Ak ste vášnivý záhradkár a milovník svojej záhrady, ste na správnom mieste! Pretože dnes sme pre vás pripravili 20+ skvelých nápadov a inšpirácií, ako...

    Prečo sa špagety pred varením nesmú lámať: Taliani by omreli

    Mnohé ženy v domácnosti (pravdepodobne až polovica) pred vhodením špagiet do hrnca zlomia špagety na dva alebo dokonca tri kusy. aby sa špagety...

    Čo robiť, aby sa vám mačky nedostali do záhonov: tajomstvá ochrany zeleninovej záhrady pred chlpatými nepriateľmi.

    Amatérski záhradkári sa často stretávajú s problémom, že mačky využívajú záhony ako toaletu alebo miesto na hranie. Toto správanie je nielen nepríjemné, ale...

    Ako dosiahnuť, aby bolo vláknité mäso jemné, šťavnaté a chutné: pomôže vám jednoduchá prísada

    Keď sa gazdiná zamýšľa nad tým, ako by mohla zlepšiť chuť a štruktúru mäsa, ako prvé jej napadne marinovanie. Je to určite účinná...

    Nedávné komentáře