Šalát, ktorý tvrdí, že je ľudový alebo novoročný šalát, je Olivier.Ale v priebehu rokov ma to už dosť unavilo a skôr či neskôr mnohí ľudia dospejú k rovnakým záverom.
Namiesto rozruchu a hľadania niečoho nového skúste pripraviť lahodný, no zabudnutý kyjevský šalát.
Odborníčka nášho časopisu Julia Arkhipova, kuchárka a pekárka štvrtej triedy, nám prezradila, ako variť.
Budete potrebovať:
Ako variť
1.Zemiaky a mrkvu uvaríme.Potom ich treba ochladiť, olúpať a nakrájať na kocky.
2.Papriku ošúpeme od semienok a nakrájame rovnako ako mrkvu a zemiaky.To isté urobíme so šunkou a ingrediencie zmiešame v šalátovej mise.
3.Potom pridajte jemne nakrájanú zelenú cibuľu a hrášok.
4.Potom v miske zmiešame kyslú smotanu a dva druhy horčice a šalát zalejeme pripravenou zálievkou.
V prípade potreby vychladíme a podávame.Dobrú chuť!
Nechcem byť neslušná, ale čo je na tomto šaláte nové, keď obsahuje také bežné ingrediencie ako zemiaky, mrkva a paprika? Možno by ste mohli podeliť o recept na niečo skutočne originálne a zaujímavé.