HomeJedloČo pripraviť z jabĺk na zimu: lahodné pyré namiesto nezaujímavého džemu.

Čo pripraviť z jabĺk na zimu: lahodné pyré namiesto nezaujímavého džemu.

Recept na chutné jablkové pyré s kondenzovaným mliekom, ktoré sa dá na zimu zavariť namiesto džemu, si získava popularitu medzi ženami v domácnosti.

Nikomu netreba hovoriť a dokazovať, akú radosť spôsobí tento dezert u detí a dospelých.

Odborníčka nášho časopisu Julia Archipova, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, nám prezradila, ako sa varí.

Požadované: ‚Ak chcete, aby sa vám podarilo pripraviť pokrm, ktorý by ste si mohli objednať v reštaurácii, je potrebné, aby ste si ho pripravili:

  • jablká – 2-2,5 kg.
  • kondenzované mlieko – 1 plechovka.
  • voda – 200 ml.
  • Ako variť

    1.Dbajte na kvalitu surovín.Hodia sa jablká akejkoľvek odrody a veľkosti, ale len čerstvé.Kondenzované mlieko je prírodné a bez zbytočných prísad.

    2.Jablká by mali byť umyté a jadrovník odstránený.

    3.Vložte ich do hrnca, pridajte vodu, všetko priveďte do varu a varte, kým plátky nezmäknú.

    4.Keď je všetko hotové, rozmixuj všetko mixérom a do pyré pridaj kondenzované mlieko.

    5.Premiešajte a varte ďalších 10 minút, pričom miešajte, aby sa zabránilo zlepeniu.Priveďte do varu a pyré nalejte do sterilných a suchých pohárov.

    Prikryte viečkami, obráťte a po vychladnutí uložte do chladničky.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Prečo sa kotlety nesmažia: skúsení kuchári sa podelili o svoje tajomstvá.

    Jedna z najnepríjemnejších situácií v kuchyni môže byť nasledovná: na stôl servírujete dokonalé kotlety s kôrkou, ale pri ochutnávaní sa ukáže, že sú...

    Prečo gurmáni radšej pijú kávu s kokosovým mliekom: budete ohromení

    Mnohí sa domnievajú, že ľudia, ktorí si v kaviarňach vyberajú alternatívy mlieka, sa chcú len odlíšiť od zvyšku davu. Toto je mylná predstava....

    Kvôli akým chybám nemôžete pripraviť lahodné vyprážané zemiaky: robí ich veľa ľudí.

    Každý chce mať talent na prípravu dokonalých vyprážaných zemiakov: takúto zručnosť každý ocení. Jednoduchý pokrm sa však nie vždy podriadi nášmu úsiliu.Niekedy sa...

    Zberáte zimný cesnak? Nezabudnite ho zasadiť na voľný záhon – nebudete ľutovať.

    Prišla posledná tretina augusta.Úroda zimného cesnaku mala byť už dávno zozbieraná. Okrem toho sa v tomto období už z mnohých záhonov vyčistila skorá...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?