Zemiaková zrazy s hubami nie je to isté ako zemiaková kaša s vyprážanými hubami a zeleninou.
Prísady sú rovnaké, ale chuť je určite iná.
Odborníčka nášho časopisu Júlia Archipovová, kuchárka, pekárka štvrtej kategórie, nám prezradila, ako uvariť zemiakové zrazy.
Požadované: ‚Zlaté zemiaky, ktoré sa pripravujú v reštaurácii, sú veľmi chutné
Ako variť
1.Uvaríme zemiaky, ošúpeme, roztlačíme, pridáme vajce, múku soľ a korenie, premiešame a rozdelíme na rovnaké porcie.
2.Pripravte si plnku: nakrájajte cibuľu a šampiňóny, orestujte, osoľte podľa chuti, pridajte nasekaný cesnak.
3.Zo zemiakového cesta vytvarujeme placku, naplníme ju hubami, okraje spojíme a vytvarujeme rezne.
4.Obalíme ich v múke a vyprážame na panvici s rozohriatym rastlinným olejom do zlatista.
Môžete podávať s kyslou smotanou.Dobrú chuť!