HomeJedloČo je to jahodový cukrík a ako sa vyrába?

Čo je to jahodový cukrík a ako sa vyrába?

Confiture znie nezvyčajne a lákavo.V skutočnosti sa tento dezert chuťou líši od bežného džemu, pretože okrem bobúľ a cukru sa používa ešte jedna prísada..

V čase, keď ženy v domácnosti začínajú pripravovať jahody na zimu, je čas vyskúšať tento recept..

Odborníčka nášho časopisu Julia Arkhipova, kuchárka a pekárka štvrtej triedy, nám prezradila, ako pripraviť jahodovú cukrovinku.

Budete potrebovať:

  • jahody – 1,5 kg.
  • cukor – 1,5 kg.
  • voda – 100 ml.
  • agar-agar – 40 g.
  • Ako variť

    1.Bobule umyjeme a odstránime stopky, potom veľké bobule nakrájame na kúsky.

    2.Vezmite hrniec s hrubým dnom, pridajte bobule, zalejte vodou a varte na strednom ohni.Keď sa varí, varte ďalších 10 minút a miešajte bobule.

    3.Ďalej zmiešame agar-agar a 3 polievkové lyžice cukru.Pridajte k bobuľám a varte ďalšie 3 minúty, miešajte džem.

    4.Potom nalejte zvyšný cukor, priveďte do varu a varte ďalšie 3 minúty.

    Horúcu cukrovinku nalejte do sterilných pohárov a uzavrite viečkami.Dobrú chuť!

    Predtým sme vám povedali, ako chutne upiecť bravčovú masť.

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    1 COMMENT

    1. Naozaj považujete agar-agar za dôležitú prísadu v tradičnej jahodovej cukrovinke? Možno by ste skúsili nahradiť ju nejakou klasickou želírkou. Čo myslíte?

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

    Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

    Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

    Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

    Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

    K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

    Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

    V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

    Nedávné komentáře

    LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
    Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
    JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
    Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?