HomeReceptyChutné cestoviny fusilli s vajíčkami a základnou paradajkovou omáčkou, ktoré sa pripravujú...

Chutné cestoviny fusilli s vajíčkami a základnou paradajkovou omáčkou, ktoré sa pripravujú rýchlo a jednoducho!

Lahodné cestoviny fusilli v jednoduchej paradajkovej omáčke s vajíčkami sú ideálnym pokrmom na dni, keď potrebujete rýchlu a chutnú večeru.Tento recept spája klasické cestoviny s aromatickou paradajkovou omáčkou a jemne pripravenými vajíčkami, čím vzniká vyvážená a sýta pochúťka.Toto jednoduché jedlo však ponúka prekvapivo bohatú chuť, ktorú si zamiluje celá rodina! Poďme na recept!

Navštívte aj našu skupinu na Facebooku, Inšpirácie na slané recepty, kde každý deň nájdete skvelé tipy na slané jedlá.

Lahodné cestoviny fusilli v paradajkovej omáčke

Čo budeme potrebovať:

  • 400 g cestovín fusilli + vriaca voda + soľ.
  • Ostatné: 1:

  • olej – na vyprážanie.
  • Omáčka:

  • 1 červená cibuľa.
  • 1 olúpaná paradajka (predtým zalitá horúcou vodou, aby sa šupka lepšie odlúpila).
  • 2 polievkové lyžice paradajkového pretlaku.
  • 100 ml vo vode uvarených cestovín.
  • 2 vajcia.
  • soľ – podľa chuti.
  • mleté čierne korenie – podľa chuti.
  • Na zdobenie a posypanie:

  • 10 g čerstvého nasekaného kôpru.
  • Ako postupovať:

    1.Vložte cestoviny fusilli do hrnca s vriacou osolenou vodou a uvarte ich na miernom ohni podľa pokynov na obale, najlepšie však al dente.

    2. Omáčka: Na panvicu s rozohriatym olejom pridajte nakrájanú červenú cibuľu – na miernom ohni ju smažte asi 3 minúty, kým nebude priehľadná.Potom do panvice pridajte olúpané paradajky nakrájané na kocky a paradajkový pretlak – dobre spolu premiešajte a na miernom ohni smažte 4 – 5 minút.

    3.Potom zalejte ingrediencie na panvici uvarenou vodou z cestovín – dobre premiešajte a pridajte rozšľahané vajcia.Dochutíme soľou a mletým čiernym korením – dobre premiešame.

    4.Nakoniec do omáčky pridajte uvarené al dente cestoviny – dobre premiešajte, aby sa omáčka spojila s cestovinami, a ozdobte – posypte nasekaným čerstvým kôprom.

    5.Cestoviny fusilli podávajte v paradajkovej omáčke so salsou a skvelou chuťou.

    Priatelia, prajeme vám dobrú chuť!

    Ak máte aj vy svoj obľúbený recept, určite nám o ňom povedzte v našej skupine Prima kuchárka na Facebooku a navštívte aj skupinu Prima inšpirácie, kde každý deň nájdete množstvo skvelých receptov

    VIDEO NÁVOD:

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře