HomeReceptyChrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, zeleniny, syra a vajec –...

Chrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, zeleniny, syra a vajec – Mini pizza v sezamovej žemle!

Ak hľadáte skvelý spôsob, ako si pripraviť chutné a sýte raňajky, tento recept na chrumkavé žemle plnené jarnou cibuľkou, šunkou, paradajkami, uhorkami, syrom a vajcami je presne to, čo hľadáte.

Táto jednoduchá, ale neuveriteľne chutná kombinácia chrumkavej žemle, lahodnej náplne a rozklepnutého vajíčka vám zaistí skvelý štart do krásneho dňa.Ľahko sa pripraví a výsledok vás nadchne.Tak neváhajte a pustite sa do prípravy!

Navštívte aj našu facebookovú skupinu Inšpirácia na slané recepty, kde nájdete každý deň skvelé tipy na slané jedlá.

Žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, paradajok, uhoriek, syra a vajec

Čo budeme potrebovať:

Základ:

  • 4 sezamové žemle.
  • Zmes:

  • 2-3 vetvičky jarnej cibuľky.
  • 120 g šunky.
  • 1 paradajka.
  • 2 šalátové uhorky.
  • 100 g syr.
  • 11 lyžice majonéza.
  • Ostatné:

  • 1 lyžica rozpustené maslo + 1 lyžička paradajkový pretlak.
  • 4 vajcia + soľ.
  • čerstvý petržlen – na záverečné zdobenie.
  • Ako budeme postupovať:.

    1. Základ: Najprv pripravte sezamové žemle, z ktorých odrežete vrchnú časť a vydlabajte vnútro.

    2. Zmes: Do misy vsypte nadrobno nakrájanú: jarnú cibuľku, šunku, paradajku a šalátové uhorky.Ďalej do misy prisypte strúhaný syr a dochuťte majonézou – dobre premiešajte.

    3.Pripravte plech na pečenie vyložený pergamenom a položte žemle pekne vedľa seba medzery medzi nimi, ktorých vnútro potrite rozpusteným maslom a paradajkovým pretlakom.

    4.Následne žemle pomocou lyžice naplňte pripravenou zmesou a do každej žemle rozklepnite vajcia.Dochuťte soľou a pečte v predhriatej rúre 20 minút pri 180 ° C dozlatista a dochrumkava.

    5.Hotovo! Chrumkavé žemle plnené zmesou jarnej cibuľky, šunky, paradajok, uhoriek, syra a vajec podávajte sláskou, veľkou chuťou a radosťou.

    Priatelia, prajeme Vám dobrú chuť!

    Sophie
    Sophie
    Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Nejoblíbenější

    Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

    Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

    Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

    Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

    Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

    Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

    Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

    Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

    Nedávné komentáře