Ak nezasvätenému poviete, že do rezňov môžete pridať škoricu, tvaroh a cukor, rozhodne, že je tu nejaká chyba..
Tieto zložky sú skôr zložky dezertov..
Kuchárka Julia Arkhipova z nášho časopisu však poznamenáva, že toto sú dobre známe tajomstvá na zlepšenie kvality rezňov.
V akých prípadoch sa tieto produkty zavádzajú?
Škorica
Štipku tohto korenia možno pokojne pridať do mletých bravčových rezňov.V tomto prípade je jedlo neuveriteľne chutné a aromatické.
Cukor
Toto je univerzálne tajomstvo, takže cukor môžete pridať do akéhokoľvek druhu mletého mäsa.V prvom rade to urobí mäso oveľa chutnejším.
Druhou úlohou cukru je dať kotletám neuveriteľnú kôrku.
Tvaroh
Pridáva sa do kuracích rezňov.Výsledkom je nadýchané, šťavnaté a chutné jedlo.Pri použití tvarohu však netreba pridávať chlieb.
Tvaroh sa odoberá s priemerným obsahom tuku.
Neskutočné, kto by si myslel že do rezňov patria tvaroh a cukor! Možno by sme mali vyskúšať aj čokoládu a marshmallow, aby to bola naozaj sladká zábava!