HomeJedloBudete si olízať prsty: jedinečný recept na varenie cestovín pilaf

Budete si olízať prsty: jedinečný recept na varenie cestovín pilaf

Všeobecne sa uznáva, že nie je možné variť pilaf bez ryže..

V skutočnosti môžete skúsiť nahradiť zrná. cestovinou..

Áno, v tomto prípade dostanete jedlo, ktoré sa len ťažko dá nazvať skutočným klasickým pilafom.

Výsledkom bude niečo podobné ako námornícke cestoviny, len s ďalšími prísadami.

Ak však vezmeme do úvahy, že úlohou týchto „doplnkových“ komponentov sú produkty spojené špecificky s obľúbeným jedlom orientálnej kuchyne (predovšetkým hovoríme o mrkve a cibuli), výsledné jedlo sa môže stále podmienečne nazývať „cestovinové pilaf“. „

O zaujímavý recept sa podelila Julia Arkhipova, odborníčka v publikácii siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárka a pekárka štvrtej triedy.

Ako uvariť pilaf z cestovín

Najprv musíte nakrájať mrkvu, jednu papriku a jednu cibuľu.

Do kotla musíte naliať rastlinný olej.Kusy cibule by sa mali poslať do toho istého kotla.

Hneď ako zelenina zozlatne, vložte do kotla 400 gramov mletého hovädzieho mäsa.

Keď je mäsová zložka pripravená, pridajte do zmesi predtým nakrájanú papriku a mrkvu.

Má tiež zmysel pridať korenie (rasca, koriander atď.)d.).

Existujú dve ďalšie dôležité zložky – paradajková pasta (1 polievková lyžica.l.) a nasekaný cesnak (3 strúčiky).

Obsah kotlíka musí byť naplnený litrom horúcej vody.

Keď tekutina začne vrieť, budete musieť do kotla naliať dve balenia cestovín.

Miska by sa mala variť v zakrytej nádobe 20 minút.Požiar by mal byť minimálny.

Znakom, že jedlo je hotové, je, keď sú cestoviny dostatočne mäkké.

Stojí za to zdôrazniť, že cestoviny absorbujú chute iných zložiek.Ukáže sa to neuveriteľne chutné.

Predtým sme vysvetlili, prečo sa pohánka v Európe neje.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Prepáčte, ale nahradiť ryžou cestoviny v pilafe? Myslím, že to už nie je pilaf. Možno ide o zaujímavý pokus s novým receptom, no tradičný pilaf bez ryže je pre mňa nezameniteľný.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?