HomeJedloBudete si olízať prsty: jedinečný recept na varenie cestovín pilaf

Budete si olízať prsty: jedinečný recept na varenie cestovín pilaf

Všeobecne sa uznáva, že nie je možné variť pilaf bez ryže..

V skutočnosti môžete skúsiť nahradiť zrná. cestovinou..

Áno, v tomto prípade dostanete jedlo, ktoré sa len ťažko dá nazvať skutočným klasickým pilafom.

Výsledkom bude niečo podobné ako námornícke cestoviny, len s ďalšími prísadami.

Ak však vezmeme do úvahy, že úlohou týchto „doplnkových“ komponentov sú produkty spojené špecificky s obľúbeným jedlom orientálnej kuchyne (predovšetkým hovoríme o mrkve a cibuli), výsledné jedlo sa môže stále podmienečne nazývať „cestovinové pilaf“. „

O zaujímavý recept sa podelila Julia Arkhipova, odborníčka v publikácii siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárka a pekárka štvrtej triedy.

Ako uvariť pilaf z cestovín

Najprv musíte nakrájať mrkvu, jednu papriku a jednu cibuľu.

Do kotla musíte naliať rastlinný olej.Kusy cibule by sa mali poslať do toho istého kotla.

Hneď ako zelenina zozlatne, vložte do kotla 400 gramov mletého hovädzieho mäsa.

Keď je mäsová zložka pripravená, pridajte do zmesi predtým nakrájanú papriku a mrkvu.

Má tiež zmysel pridať korenie (rasca, koriander atď.)d.).

Existujú dve ďalšie dôležité zložky – paradajková pasta (1 polievková lyžica.l.) a nasekaný cesnak (3 strúčiky).

Obsah kotlíka musí byť naplnený litrom horúcej vody.

Keď tekutina začne vrieť, budete musieť do kotla naliať dve balenia cestovín.

Miska by sa mala variť v zakrytej nádobe 20 minút.Požiar by mal byť minimálny.

Znakom, že jedlo je hotové, je, keď sú cestoviny dostatočne mäkké.

Stojí za to zdôrazniť, že cestoviny absorbujú chute iných zložiek.Ukáže sa to neuveriteľne chutné.

Predtým sme vysvetlili, prečo sa pohánka v Európe neje.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Vankúše s nadýchaným krémom: Kávový tip na popoludnie!

Dnes si spolu pripravíme mini koláčiky so šťavnatým a nadýchaným čokoládovým krémom, ktoré sú úplne hotové za 25 minút! Áno, počujete správne.Tak toto je...

Kedy by sa mal cesnak zbierať: bez týchto znalostí sa úroda nezachová

Každý záhradník vám povie, že nestačí pestovať úrodu – dôležité je správne ju zozbierať, inak nebude uskladnená.. V júli začínajú letní obyvatelia okrem...

Nádherné kocky preliate ľahkým vanilkovým krémom!

Ak patríte medzi milovníkov tvarohových dezertov, potom je tento recept určený práve vám! Dnes si spoločne pripravíme práve tvarohovú mňamku.Konkrétne si dnes pripravíme lahodný...

Nasypte uhorky sódou: aký je účinok sódy bikarbóny a kedy by som mal svoje uhorky hnojiť?

Polievaním uhoriek roztokom sódy bikarbóny môžete výrazne zlepšiť kvalitu úrody..Povieme vám, ako pripraviť hnojivo na uhorky na báze sódy.Ako kŕmiť uhorky sódouNa desať...

Nedávné komentáře