Banícke bravčové rezne sú skvelým príkladom toho, ako môžete obyčajné bravčové rezne povýšiť na delikatesu sbohatú a chutnú oblohou.Tento recept je ideálny pre všetkých, ktorí milujú mäso a chcú si pochutnať na niečom špeciálnom.Po servírovaní tohto jedla naozaj môžete čakať, že budete vynášaní na rukách!
Čo budeme potrebovať:
Postup:
1) Príprava mäska: Bravčové rezne zľahka osoľte, okoreňte a na troche oleja sprudka opečte zobou strán, aby boli zlatisté a chrumkavé.
2) Obloha: Opečené plátky mäska preložte na plech.Na každý rezeň položte plátky pálivej papriky, kúsky nakrájanej klobásy, plátky šampiňónov, šunky a všetko posypte strúhaným syrom.
3) Pečenie: Predhrejte rúru na 180°C.Vložte plech s pripravenými rezňami do rúry a pečte, kým syr krásne nezezlátne.
4) Podávanie: Hotové banské bravčové rezne podávajte obľúbenou prílohou, ako je napríklad šalát z čerstvej zeleniny alebo vaše obľúbené pečivo.
Bravčová krkovica na pekáči s cesnakom a slaninou: Lepšie mäso ste dávno nejedli.
Záver
Banícke bravčové rezne sú naozajstnou pochúťkou, ktorá poteší nielen milovníkov mäsa, ale zaujme aj vzhľadom a bohatosťou chutí.Tento recept prináša zábavu do varenia a zároveň garantuje spokojnosť pri stole.Užite si vynikajúce chute a pripravte si jedlo, po ktorom budete naozaj nosiť na rukách.
Odpustite mi, ale zda sa mi, že táto receptúra môže byť trochu príliš komplikovaná na bežného kuchára. Možno by bolo lepšie uviesť alternatívny spôsob prípravy pre tých, čo si neželajú túto zdobenú verziu bravčových rezeňov.