Banícke bravčové rezne sú skvelým príkladom toho, ako môžete obyčajné bravčové rezne povýšiť na delikatesu sbohatú a chutnú oblohou.Tento recept je ideálny pre všetkých, ktorí milujú mäso a chcú si pochutnať na niečom špeciálnom.Po servírovaní tohto jedla naozaj môžete čakať, že budete vynášaní na rukách!
Čo budeme potrebovať:
Postup:
1) Príprava mäska: Bravčové rezne zľahka osoľte, okoreňte a na troche oleja sprudka opečte zobou strán, aby boli zlatisté a chrumkavé.
2) Obloha: Opečené plátky mäska preložte na plech.Na každý rezeň položte plátky pálivej papriky, kúsky nakrájanej klobásy, plátky šampiňónov, šunky a všetko posypte strúhaným syrom.
3) Pečenie: Predhrejte rúru na 180°C.Vložte plech s pripravenými rezňami do rúry a pečte, kým syr krásne nezezlátne.
4) Podávanie: Hotové banské bravčové rezne podávajte obľúbenou prílohou, ako je napríklad šalát z čerstvej zeleniny alebo vaše obľúbené pečivo.
Bravčová krkovica na pekáči s cesnakom a slaninou: Lepšie mäso ste dávno nejedli.
Záver
Banícke bravčové rezne sú naozajstnou pochúťkou, ktorá poteší nielen milovníkov mäsa, ale zaujme aj vzhľadom a bohatosťou chutí.Tento recept prináša zábavu do varenia a zároveň garantuje spokojnosť pri stole.Užite si vynikajúce chute a pripravte si jedlo, po ktorom budete naozaj nosiť na rukách.