HomeJedloAž potom pridajte pohánku do vody; tajomstvom šéfkuchára je, že sa vždy...

Až potom pridajte pohánku do vody; tajomstvom šéfkuchára je, že sa vždy drobí.

Nie vždy je možné uvariť pohánku tak, aby bola drobivá..

Existuje však jednoduchý spôsob.Tajomstvo prípravy drobivej pohánky prezrádza kulinárska expertka publikácie siete Belnovosti, kuchárka, pekárka štvrtej triedy Julia Arkhipová.

Ako urobiť pohánku drobivú

Krátke opraženie zrna pred varením vám pomôže získať drobivú pohánku.

Je lepšie vyprážať na masle.Panvicu rozohrejeme, pridáme olej, pridáme pohánku a za stáleho miešania opekáme 3 minúty.

Potom pohánku preložíme do hrnca s vodou a uvaríme obvyklým spôsobom.Na jeden pohár pohánky potrebujete dva poháre vody.

Ak chcete získať bohatšiu chuť, môžete pohánku uvariť v mäsovom, zeleninovom alebo hubovom vývare.

Predtým odborník vysvetlil, aké chyby znemožňujú varenie nadýchanej omelety.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Pani Arkhipová má iste bohaté skúsenosti, no tento postup mi pripadá trochu nezvyčajný. Nezdá sa vám, že vyprážanie pohánky pred varením môže odstrániť časť jej nutričnej hodnoty? Možno by bolo lepšie zachovať viac živín a skúsiť iný spôsob získania drobivej textúry. Čo si myslíte?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?