Mnohí gurmáni si kladú otázku: „Čo môžem uvariť také chutné a nezvyčajné na raňajky?“.
Títo kuchári sú pravdepodobne unavení z klasických možností ranného jedla: miešané vajcia, omelety, tvarohové koláče atď.atď..
Chcem uvariť niečo neobvyklé.
Existuje jedna veľmi zaujímavá možnosť – obálky vyrobené z toastového chleba.
Tento nezvyčajný typ sendviča sa vyznačuje chutným vzhľadom, jasnou chuťou a sýtosťou.
Suma sumárum, toto sú dokonalé raňajky.Recept zdieľala Julia Arkhipova, odborníčka v publikácii siete Belnovosti v oblasti varenia, kuchárka a pekárka štvrtej triedy.
Recept na chutné raňajkové obálky
Vezmite niekoľko plátkov toastového chleba a urobte ich plochejšie.
Požadovaný výsledok dosiahnete jednoducho: upečený tovar jednoducho rozvaľkajte pomocou valčeka.
Vezmite jeden z výsledných kúskov, potrite ho akoukoľvek omáčkou, pridajte kúsok klobásy alebo šunky, plátok paradajky a plátok syra.Všetky zložky by mali byť nakrájané pomerne tenké.
Výslednú „štruktúru“ prikryte ďalším plochým plátkom chleba.
Samozrejme, pripravené obálky je možné pripraviť v sendvičovači.Ale je lepšie ponoriť každú obálku do vaječnej zmesi a smažiť na oboch stranách na panvici.
Výsledkom sú neskutočne chutné raňajky, na ktorých si pochutnáte vy aj všetci členovia vašej rodiny.
Predtým sa gurmánom hovorilo, ako uvariť nadýchanú ryžu.
Ďakujem za skvelý recept na raňajkové obálky! Avšak, mohla by ste zvažovať pridanie viac zeleniny do náplne, aby bol jedlo vyváženejšie a zdravšie? Možno by to bolo osviežujúce zmena v chutí.