HomeJedloAko vyprážať ryby s chrumkavou kôrkou: skúsení kuchári prezradili 3 tajomstva

Ako vyprážať ryby s chrumkavou kôrkou: skúsení kuchári prezradili 3 tajomstva

Ak rybu smaží amatér, nikdy nebude mať kvalitnú kôrku: túto zručnosť majú len skúsení kuchári.

Kôrka by mala byť krásne sfarbená, chrumkavá a tenká..

Vďaka tomu sa výrazne zvýraznia chuťové vlastnosti pochúťky, uviedla kulinárska expertka nášho časopisu, šéfkuchárka Julia Arkhipova.

Aké 3 tajomstvá kôrky prídu na pomoc hostiteľkám

Sušenie

Je známe, že ryby sa musia umyť a očistiť, čím sa navlhčia.Takýto výrobok sa nikdy nedá správne uvariť.Preto je povinné ryby pred varením kvalitne vysušiť.

‚Múčny závoj.‘

Je potrebné spojiť pšeničnú múku, vybrané korenie a soľ, premiešať, poslať v polyetylénovom vrecku.Potom pošleme kúsky rýb a začneme ich pretrepávať.

Výsledkom bude dokonalé obalenie, ktoré sa prejaví kôrkou.

Smaženie

Nikdy nie je dobrý nápad posielať ryby na nedostatočne rozohriatu panvicu s malým množstvom oleja: výrobok jednoducho pokazíte.Panvica by mala byť horúca a vrstva oleja by mala byť aspoň sedem milimetrov.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Smaženie je kľúčové pre chrumkavú kôrku, ale nepreháňajme to s množstvom oleja, inak skončíme so zapáchajúcou rybou a plnou panvicou oleja. Dôležité je aj správne nastavenie teploty, aby kôrka dostala tú pravú šťavu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?