HomeJedloAko vyprážať ryby s chrumkavou kôrkou: skúsení kuchári prezradili 3 tajomstva

Ako vyprážať ryby s chrumkavou kôrkou: skúsení kuchári prezradili 3 tajomstva

Ak rybu smaží amatér, nikdy nebude mať kvalitnú kôrku: túto zručnosť majú len skúsení kuchári.

Kôrka by mala byť krásne sfarbená, chrumkavá a tenká..

Vďaka tomu sa výrazne zvýraznia chuťové vlastnosti pochúťky, uviedla kulinárska expertka nášho časopisu, šéfkuchárka Julia Arkhipova.

Aké 3 tajomstvá kôrky prídu na pomoc hostiteľkám

Sušenie

Je známe, že ryby sa musia umyť a očistiť, čím sa navlhčia.Takýto výrobok sa nikdy nedá správne uvariť.Preto je povinné ryby pred varením kvalitne vysušiť.

‚Múčny závoj.‘

Je potrebné spojiť pšeničnú múku, vybrané korenie a soľ, premiešať, poslať v polyetylénovom vrecku.Potom pošleme kúsky rýb a začneme ich pretrepávať.

Výsledkom bude dokonalé obalenie, ktoré sa prejaví kôrkou.

Smaženie

Nikdy nie je dobrý nápad posielať ryby na nedostatočne rozohriatu panvicu s malým množstvom oleja: výrobok jednoducho pokazíte.Panvica by mala byť horúca a vrstva oleja by mala byť aspoň sedem milimetrov.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Ako sa vysporiadať s mšicami a chrobákmi kapustových listov: efektívne spôsoby

Niekedy je ťažké vysporiadať sa so škodcami bez použitia špeciálnych prípravkov, ale každý si je vedomý rizík, ktoré sú s tým spojené. ...

Aké prostriedky z drogérie premenia izbové rastliny: 3 najlepšie alternatívy

Takmer v každej domácnosti sa nachádzajú rôzne izbové rastliny, preto je otázka starostlivosti o ne aktuálna a žiadaná. Ako sa ukázalo, farmaceutické...

Čím kŕmiť jabloň na jeseň: dokonalé hnojivo pre budúcu úrodu.

Na jeseň sa život obyvateľov dače stáva odmeranejším.Hlavná časť úrody je už spracovaná, záhony v zeleninovej záhrade sú takmer prázdne a vy sa...

Čínsky spôsob varenia ryže: zapamätajte si len dve zásady a budete mať snehobiely a krehký prívarok

Ryža je jednou z hlavných ingrediencií v čínskej kuchyni. Nie je teda prekvapením, že práve obyvatelia Číny dokázali vymyslieť najlepší spôsob prípravy...

Nedávné komentáře