HomeJedloAko vymazať kurča na pečenie v rúre: určite sa objaví lahodná kôrka

Ako vymazať kurča na pečenie v rúre: určite sa objaví lahodná kôrka

Mnohí ľudia radi pečú kurča v rúre, pretože vták je potom oveľa chutnejší.

Stojí za to vedieť, že pokrm sa dá vždy vylepšiť.

Na to, aby ste to dokázali, stačí kurča pred poslaním do rúry potrieť špeciálnymi prísadami, prezrádza tajomstvo kuchárskej expertky nášho magazínu, kuchárky Júlie Archipovovej.

Aké možnosti treba zvážiť

Horčica

Tento spôsob nielenže pomôže vytvoriť kôrku, ale tiež urobí kuracie mäso oveľa zaujímavejším, pretože bude mierne pikantné.

Po úprave horčicou sa oplatí počkať hodinu, kým ho pošlete do rúry.

Kyslá smotana

Môžete použiť kyslú smotanu v čistej forme alebo do nej pridať korenie, nasekaný cesnak a bylinky.Kuracie mäso bude chrumkavé a lahodné.

Takáto ‚marináda‘ by sa mala pred pečením nechať pol hodiny odstáť.

Med

Mnoho ľudí už vie, že najchutnejšia kôrka sa objavuje vďaka medu.Treba ho skombinovať s malým množstvom rastlinného oleja, natrieť na kurča a počkať 30 minút.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo pripraviť z jabĺk na zimu: lahodné pyré namiesto nezaujímavého džemu.

Recept na chutné jablkové pyré s kondenzovaným mliekom, ktoré sa dá na zimu zavariť namiesto džemu, si získava popularitu medzi ženami v domácnosti....

Kvôli akým chybám nemôžete pripraviť lahodné vyprážané zemiaky: robí ich veľa ľudí.

Každý chce mať talent na prípravu dokonalých vyprážaných zemiakov: takúto zručnosť každý ocení. Jednoduchý pokrm sa však nie vždy podriadi nášmu úsiliu.Niekedy sa...

Zberáte zimný cesnak? Nezabudnite ho zasadiť na voľný záhon – nebudete ľutovať.

Prišla posledná tretina augusta.Úroda zimného cesnaku mala byť už dávno zozbieraná. Okrem toho sa v tomto období už z mnohých záhonov vyčistila skorá...

Ako otvoriť ‚diskontný‘ mlynček na korenie: možno ho znovu naplniť a používať neobmedzene dlho

V dnešnej dobe, keď sa snažíme minimalizovať množstvo odpadu a zvýšiť udržateľnosť v našich domácnostiach, sa mnohí z nás obracajú na kreatívne spôsoby opätovného...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?