Najznámejšia polievka slovanskej kuchyne mnohých uchváti svojou chuťou a vôňou..
Je ťažké nájsť niečo pôsobivejšie..
Klasická technika varenia sa však dá vždy vylepšiť, hovorí kuchárka Yulia Arkhipova, kuchárka z nášho časopisu.
Aké triky sa vám budú hodiť?
Paradajky a sladká paprika
Ak hovoríme o varení boršču v lete alebo začiatkom jesene, mali by ste do zmesi na vyprážanie určite pridať pár lúpaných paradajok a jednu nakrájanú papriku.
Polievka tak vyjde ešte sýtejšia a chutnejšia.
Tankovanie
Ak chcete, aby boli všetci spokojní s borščom, mali by ste si urobiť špeciálny dresing.Aby ste to urobili, musíte si vziať kúsok bravčovej masti, oddeliť šupky a rozmixovať na pyré.
Potom pridajte nasekaný cesnak, kôpor, petržlenovú vňať a zelenú cibuľu.Množstvo ingrediencií upravte podľa vlastného uváženia.
Nebude možné odolať takémuto aromatickému boršču.
Vyzerá to veľmi chutne! Možno by ste mohli obohatiť chuť boršču ešte viac pridaním kapusty na záver varenia. Dodá to polievke jedinečný záverečný zážitok, čo by mohlo zvýšiť vašich hostí, úplne nový pohľad.