HomeJedloAko správne nasoliť masť: kľúčové tajomstvá

Ako správne nasoliť masť: kľúčové tajomstvá

Niektorí ľudia považujú bravčovú masť za škodlivý výrobok, preto sa ju snažia vôbec nekupovať.

Je to však mylný dojem..

Samozrejme, nie je potrebné konzumovať masť každý deň vo veľkých množstvách: bude to málo prospešné.Ale malé množstvo sadla bude určite prospešné.Najchutnejšia bude bravčová masť, ktorú si uvaríte sami, je presvedčená odborníčka nášho časopisu na kulinárske otázky kuchárka Julia Archipova.

Preto bude relevantné osviežiť si niektoré vedomosti na túto tému.

Aké tajomstvá chutnej masti by mali mať na pamäti ženy v domácnosti?

Rozmery

Aby bolo sadlo chutné, na solenie by sa malo okamžite rozdeliť na porciované kúsky vhodnej veľkosti.Najlepšie je vytvoriť kúsky s hmotnosťou najviac 150 gramov.

Ale ani vy nechcete rezať menšie.

Príprava

Po dôkladnom umytí výrobku sa odporúča zbaviť ho pred morením prebytočnej vlhkosti pomocou papierovej utierky.

Výber soli

Nepredpokladajte, že postačí akákoľvek soľ.Najlepšou voľbou je objektívne hrubá soľ: masť sa vždy podarí dokonale.

Sophie
Sophie
Dobrý deň, som Sophie, vaša sprievodkyňa vo svete hotelového a reštauračného textilu. S vášňou pre štýl a kvalitu sa rada delím o tipy a trendy, vďaka ktorým bude váš podnik ešte krajší a pohodlnejší. Objavte so mnou najnovšie kolekcie a praktické fakty pre dokonalú atmosféru!

1 COMMENT

  1. Ako by sme si len bez odborníčky pani Archipovej poradili s výberom soli pre masť, že? Možno by sme radšej mali rozmýšľať nad tým, či naozaj potrebujeme v tomto storočí sadielko vo veľkých množstvách. Ale každý máme svoje chute, však?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nejoblíbenější

Čo hovorí lekárska záznam republikánskej kandidátky Kamaly Harrisovej

Viceprezidentka Kamala Harrisová, demokratická kandidátka na post prezidenta USA.prezidentské voľby, zverejnila v sobotu list od svojho lekára, v ktorom ju vyhlásil za zdravú...

Čo robiť, ak je pôda príliš kyprá a drobí sa na prach: týmto by mal chalupár posypať zem.

Mnohí chalupári sa sťažujú na takýto problém, ako je nadmerná hustota pôdy. Existuje však pomerne veľa záhradkárov, ktorí sa stretávajú s opačným problémom.Ide...

Ako rozoznať rozmrazené a chladené mäso: hlavné znaky – nenechajte sa oklamať.

K výberu mäsa - bez ohľadu na to, či v obchode alebo na trhu - by ste mali pristupovať so všetkou zodpovednosťou, ak...

Liga národov: Taliansko vs Belgicko – súboj dňa sa hrá na Olimpicu

V stredu 10. októbra o 21:45 hod. sa na Stadio Olimpico v Ríme uskutoční zápas Taliansko - Belgicko, ktorý sa započítava do 2. skupiny...

Nedávné komentáře

LenkaNovakova on Predaj domácich koláčov
Emília Nováková on Pistáciový tvarohový koláč
JankaKritická on Kávu určite zapite vodou!
Lenka Nováková on Čo zasadiť po cibuli?