Na želanie možno aj klasické jedlo urobiť ešte lepšie a chutnejšie..
Ak máte radi napríklad hubovú polievku, tak si dajte pozor na jej vôňu..
Podľa kulinárskej odborníčky nášho časopisu, kuchárky Julie Arkhipovej, vám niektoré tajomstvá pomôžu zvládnuť túto úlohu.
O akých kulinárskych životných trikoch hovoríme?
Nezabudnite na sušené huby
Stojí za to pripomenúť, že sušené huby používajú kuchári bez problémov, pretože iba oni môžu poskytnúť takú intenzívnu arómu.
Môžu sa bezpečne kombinovať s čerstvými alebo mrazenými hubami.
Správne spracovanie čerstvých húb
Huby by ste nemali dať len do panvice: ich vôňa nebude taká jasná, ako by sme chceli.Najlepšie je rozohriať panvicu s maslom.
Výrobok sa musí smažiť tri minúty.
Ďalšie komponenty
Určite viete, že určité zložky urobia jedlo aromatickejšie a chutnejšie.Preto sa odporúča pridať do hubovej polievky zeler a petržlenovú vňať.
Tieto zložky sa rozdrvia na prúžky.
Predtým sme hovorili o tom, aké korenie možno použiť na pečenie kurčiat.
Ako kritická čitateľka musím povedať, že nie všetci majú radi sušené huby a ich intenzívnu arómu. Možno by bolo zaujímavé ponúknuť aj alternatívy pre tých, čo sa im vyhýbajú. Ale inak, skvelé tipy pre zlepšenie hubovej polievky!