Chiners marinujú mäso vo všetkom, čo sa dá, aby bolo mäkšie..
Niekedy sa používajú veľmi neobvyklé komponenty..
Hovoríme o octe, pive, víne, koňaku, majonéze, pripomína šéfkuchárka Julia Arkhipova, odborníčka nášho magazínu v oblasti varenia a prípravy jedál.
Mnoho ľudí však zabúda na klasiku, ktorá vám vždy umožní uvariť ten najjemnejší a najšťavnatejší kebab.
Ako vyrobiť kvalitnú cibuľovú marinádu
Budete musieť vziať pomerne veľké množstvo cibule.Niektorí berú toľko zeleniny ako mäsa.Iní nakrájajú časť cibule na polovicu.
V každom prípade musíte na kilogram kebabu vziať aspoň pol kilogramu cibule.
Nakrájajte ho na kolieska a zmiešajte s nasekaným mäsom.Cibuľu môžeme jemne stlačiť, aby pustila šťavu.Potom pridajte už len čierne korenie.
Suroviny zmiešame a kebab dáme do chladničky aspoň na 12 hodín.
Potom si môžete pripraviť ten najchutnejší kebab.
Predtým sme hovorili o tom, ako pripraviť chutné palacinky pomocou sódy.
Tento recept na cibuľový kebab je skvelý, ale čo by ste povedali na pridanie ďalších korenín pre ešte pikantnejší zážitok? Možno by aj táto variácia stála za vyskúšanie.