Kým je ešte možné vychutnať si chutné a kvalitné baklažány za prijateľnú cenu, oplatí sa to využiť.
Jedlá pripravené z týchto produktov je vždy radosť podávať.
Preto sa oplatí poznať niekoľko tajomstiev, ktoré vám umožnia pripraviť dokonalé baklažány, hovorí odborníčka nášho časopisu, kuchárka Julia Arkhipova.
Aké sú tieto tajomstvá
Soľ už nie je potrebná
Ak hovoríme o kvalitných baklažánoch, tie už nemajú problém s horkosťou.Táto chuť je charakteristická len pre veľmi drobnú zeleninu špeciálnej odrody.
Preto je možné nestrácať čas týmto prípravným krokom.
Rúra
Mnohí ľudia majú radi vyprážané baklažány, ale v rúre sa ukážu ešte chutnejšie a kvalitnejšie.V rúre je najlepšie piecť výrobok vcelku a rozrezať ho na dve polovice.
Škrob a múka
Obe zložky by sa mali užívať v rovnakých častiach a používať ako chlieb.Takéto baklažány neabsorbujú príliš veľa oleja, ukážu sa chutné a chrumkavé.
Text obsahuje veľmi užitočné tipy na prípravu baklažánov, no je žiaľ trochu zložitejší a neprehľadný. Navrhujem, aby sa informácie štrukturovali a rozdelili do jasných odstavcov podľa jednotlivých tém, čo by zlepšilo čitateľnosť a pochopenie obsahu pre čitateľa.