Na výrobu chutných nakladaných uhoriek nepotrebujete žiadnu zvláštnu múdrosť..
Podľa šéfkuchárky Julie Arkhipovej, odborníčky z internetovej publikácie BelNovosti, stačí použiť osvedčený recept..
Presne o to sa s nami špecialista podelil.
Na nakladanie uhoriek sa odporúča použiť marinádu s názvom „3-6-9“.
S jeho pomocou môžete získať megachrumkavé uhorky, ktoré budú stredne sladké a slané a super chutné.
Sú ideálne ako predjedlo alebo šalát a soľanku môžete piť po galónoch.
Pozoruhodné je, že si už nemusíte pamätať proporcie: už názov hovorí, koľko a čo použiť: najprv príde soľ, potom cukor a nakoniec stolový ocot 9%.
Mimochodom, táto marináda je vhodná nielen pre uhorky, ale aj pre paradajky, ako aj pre rôzne druhy zeleniny.
Predtým sme vám povedali, ktoré produkty by ste nemali kupovať v supermarkete.
Veľmi ma zaujíma tento recept, no zdá sa mi, že používanie „osvedčených“ receptov obmedzuje kreativitu a možnosti objavovania v kuchyni. Možno by bolo zábavné experimentovať s inými kombináciami ingrediencií a zistiť nové spôsoby marinovania. Čo si myslíte?